Optoma kondigt WUXGA-projectorserie met hoogste helderheid aan met acht verwisselbare lenzen

Optoma kondigt WUXGA-projectorserie met hoogste helderheid aan met acht verwisselbare lenzen

Optoma, een toonaangevende fabrikant van producten voor grote beeldschermen en het #1 DLP-merk in EMEA,* heeft haar professionele laserprojectoren met de hoogste helderheid tot nu toe aangekondigd. Hiermee wordt voorzien in een behoefte aan hoogwaardige installaties, waaronder entertainment, tentoonstellingen en digitale bewegwijzering markten. Met respectievelijk 17.000, 19.000 en 22.000 lumen vormen de Optoma Ultra Bright Series ZU1700, ZU1900 en ZU2200 projectoren een ongelooflijk hoge helderheidsbenchmark voor de categorie, evenals extreme flexibiliteit met acht verwisselbare lenzen om te voldoen aan de behoeften van zelfs de meest complexe installaties.

Hoogwaardige projectoren

Als onderdeel van Optoma’s DuraCore-laserreeks zijn de hoogwaardige projectoren uit de Ultra Bright-serie voorzien van 4K HDR-compatibiliteit, pure engine-videoverwerking en kleurafstemming om visueel opvallende, levensechte beelden te produceren met uitzonderlijke details en hoge kleurnauwkeurigheid. Bovendien zijn de nieuwe modellen voorzien van Optoma’s Visual Suite**-software, samen met een geïntegreerde camera, waardoor naadloze instellingen worden gecreëerd met automatische beeldaanpassingen, kromtrekken en kalibratie voor consistent heldere en uniforme beelden, terwijl de installatie-uren worden verminderd.

Sterke betrouwbaarheid

Sterke betrouwbaarheid vormt de kern van Optoma’s Ultra Bright-projectoren, met 24/7 gebruiksmogelijkheden, tot 30.000 uur laserlevensduur en een IP5X-classificatie voor optimale en betrouwbare prestaties, zelfs onder extremere omstandigheden tot 122 graden Fahrenheit / 50 graden Celsius. Met een robuust metalen chassis en modulair ontwerp voor eenvoudiger onderhoud, een groot aantal aansluitmogelijkheden en een failsafe redundantiemodus voor directe bronomschakeling, is de ZU1700, ZU1900- en ZU2200-projectoren bieden een oplossing voor ingewikkelde installaties, waaronder multiprojector- en dome-projectietoepassingen.

Unieke prestatiebehoeften

“We innoveren voortdurend om tegemoet te komen aan de unieke en evoluerende prestatiebehoeften van de ProAV-markt, en zijn verheugd om Optoma’s bekroonde projectieportfolio te verbeteren, met een volledige reeks projectoroplossingen variërend van 3.000 tot 22.000 lumen”, aldus James Fursse, technisch productmanager bij Optoma. “De ZU1700-, ZU1900- en ZU2200-projectoren uit de Ultra Bright-serie zijn zorgvuldig ontworpen toevoegingen aan ons uitgebreide assortiment professionele displayproducten en bieden klanten flexibele, flexibele oplossingen met een hoge helderheid die zowel qua prijs als visuele prestaties leveren.”

Toegevoegde waarde

De Optoma Management Suite (OMS)™, een oplossing met toegevoegde waarde, is beschikbaar op de Ultra Bright-serie en biedt IT-beheerders en technici een realtime platform op afstand om meerdere beeldschermen tegelijk te bewaken, beheren en diagnosticeren. Met OMS kunnen technici de status controleren en configuraties maken om de prestaties te optimaliseren en noodberichten, waarschuwingen of aankondigingen uit te zenden op on-site displays.

Aanvullende specificaties voor alle drie de projectoren zijn onder meer:

• • Resolutie: 1920 x 1200 WUXGA

• • 4K HDR-compatibiliteit

• • Contrast: 2.000.000:1

• • Levensduur laser: 30.000 uur

• • Acht verwisselbare lenzen, variërend van short throw tot long throw ratio’s (0,65 – 10,8:1)

• • Visual Suite-software: ingebouwde beeldmenging en vervorming

• • Horizontale en verticale lensverschuiving

• • Redundante ingang met ondersteuning voor snelle schakelaars

Ga voor meer informatie naar:

www.optomaeurope.com/product-details/zu2200

www.optomaeurope.com/product-details/zu1900

www.optomaeurope.com/product-details/zu1700

DLP is een geregistreerd handelsmerk van Texas Instruments.

OMS is een handelsmerk van Optoma Corporation.

*Y2020, Q1/Q2 2021. Gegevensbron: PMA Research: Worldwide Projector Census, Q22021

**Visual Suite-software zal begin 2022 beschikbaar zijn via FW-update.

Lees voortgang

Delen met anderen