Panasonic breidt zijn gamma projectoren met hoge helderheid verder uit

Panasonic breidt zijn gamma projectoren met hoge helderheid verder uit

Panasonic heeft zijn aanbod aan Solid Shine LCD-projectoren uitgebreid met de nieuwe PT-MZ20-serie. Naast de eerder dit jaar aangekondigde PT-MZ20K projector, ’s werelds kleinste, lichtste en stilste 20.000 lm LCD-projector[1], komen er nu drie nieuwe modellen bij. Dit zijn de PT-MZ17 (16.500 lm), de PT-MZ14 (14.000 lm) en de PT-MZ11 (11.000 lm).

De nieuwe projectoren zijn perfect inzetbaar in vergaderingen, voor meespelende museumervaringen, voor lezingen in het hoger onderwijs en hybride meetings. Zij bieden betrouwbaarheid, een snelle en eenvoudige installatie, kostenefficiënte prestaties en een indrukwekkende beeldkwaliteit. Met een compact, gemakkelijk te hanteren chassis van slechts 22,3 kg[2] en een uiterst stille werking (36 dB) zijn deze projectoren naadloos in elke ruimte te integreren.

Nieuwe standaarden

De PT-MZ20-serie definieert nieuwe standaarden op het gebied van helderheid en natuurlijke kleurweergave en beschikt over een speciaal afgestemd optisch blok met nieuwe 1-inch LCD-panelen. Hiernaast gebruikt de Pure White generator extra licht om de kleurnauwkeurigheid te verbeteren voor levendige en aantrekkelijke presentaties. Deze serie heeft ook Auto Focus Adjustment (AFO) om bij te sturen bij veranderingen van temperatuur en lenshelderheid. Ze zijn geschikt voor een 4K/ 60p ingangssignaal, wat de integratie in elke omgeving vergemakkelijkt.

Eenvoudige installatie

De eenvoudig te installeren projectoren hebben een NFC-functie, die IP-setup zonder netvoeding ondersteunt; de serie werkt bovendien met de Smart Projector Control-app met autofocus via de smartphonecamera, heeft vooraf geactiveerde upgrade kits voor Geometry Manager Pro en een informatiemonitor om de status in stand-by weer te geven.

De PT-MZ20-serie is compatibel met een groot aantal optionele Panasonic lenzen, zoals de ET-EMU100 ultrakorte zoomlens met zero shift, en kan ook worden gebruikt voor projecties in kleine ruimtes zonder schaduwen te werpen, hetgeen de serie ideaal maakt voor meespelende ervaringen in musea en uitgaansgelegenheden.

Hoge betrouwbaarheid

De Multi-Laser Drive Engine en Panasonic’s unieke gesloten vloeistofkoeling en fosforwiel koelsystemen zorgen voor hoge betrouwbaarheid. Het herbruikbare, milieuvriendelijke luchtfilter en de laserlichtbron zijn 20.000 uur onderhoudsvrij. Failover Circuitry voorkomt verlies van helderheid als gevolg van een diode failure, terwijl de back-up-ingang voorkomt dat het beeld volledig uitvalt. Al met al zorgt dat voor meer gemoedsrust in kritieke situaties.

De modellen PT-MZ17 (16,500lm), PT-MZ14 (14,000lm) en PT-MZ11 (11,000lm) zijn verkrijgbaar in januari 2023. De PT-MZ20K wordt in april 2023 verwacht.

Voor meer informatie: https://business.panasonic.nl/visual-system/

[1] 20,000lm klasse of hoger (oktober 2022).

[2] Nog te bevestigen.

Lees voortgang

Delen met anderen