Panasonic introduceert ’s werelds lichtste en meest compacte LCD-projector met vaste lens in de categorie van 7.000 lumen

Panasonic introduceert ’s werelds lichtste en meest compacte LCD-projector met vaste lens in de categorie van 7.000 lumen

Panasonic heeft haar nieuwste serie LCD-projectoren aangekondigd die voldoen aan de nieuwe behoeften waar het onderwijs en het bedrijfsleven mee te maken krijgen. De PT-VMZ71 serie, met vier modellen met WUXGA-resolutie variërend van 5.200-7.000 lumen en een hoog contrast van 3.000.000:1, is met zijn heldere en levendige beelden ideaal voor goed verlichte klaslokalen, hybride leeromgevingen en vergaderzalen. De serie vervangt de huidige PT-VMZ60-serie, en biedt behalve een verbeterde helderheid en functionaliteit dezelfde lichte en compacte behuizing. Hierdoor is het topmodel, de PT-VMZ71-projector, met slechts 7,2 kg de lichtste in zijn klasse. De projectoren zijn beschikbaar vanaf februari 2022.

Trend van meer en kleinere vergaderingen

De projectoren zijn makkelijk verplaatsbaar en snel te installeren en spelen zo in op de trend van meer en kleinere vergaderingen. De serie beschikt over V/H Lens-Shift, V/H en Corner Keystone Correction en een nieuwe 6-punts schermcorrectiefunctie, waardoor de ruimte waar geprojecteerd moet worden beter benut kan worden. Daarnaast is de nieuwe Digital Zoom Extender een handige functie om te voorkomen dat bestaande projectormounts aan het plafond moeten worden verplaatst bij het vervangen van de oude projector. Als de montagepositie het optische zoombereik overschrijdt, kan de throw-afstand van de projector worden vergroot.

4K-invoersignalen

De projectoren ondersteunen 4K-invoersignalen, hebben een flexibele 1,6x optische zoom en HDMI-aansluitingen die compatibel zijn met CEC-opdrachtsignalen, waardoor eenvoudig gebruik met één afstandsbediening mogelijk is voor alle compatibele AV-apparatuur. Daarnaast bieden de projectoren een breed scala aan samenwerkingsopties, waaronder een draadloze module en USB met voeding om eenvoudig de input van meedere bronnen te delen op het grote scherm.

20.000 uren

Om de bedrijfskosten te verlagen en de betrouwbaarheid te verhogen, is de PT-VMZ71-serie uitgerust met Panasonic’s Solid Shine Laser-lichtbron en Eco Filter, die 20.000 uur lang meegaat. Het stroomverbruik in de Normal Mode is ook met ongeveer 15% verminderd in vergelijking met bepaalde modellen uit de vorige serie.

Klik hier voor meer informatie over de nieuwe PT-VMZ71 series

Voor meer informatie: https://business.panasonic.nl/visual-system/

Lees voortgang

Delen met anderen