Panasonic introduceert twee nieuwe series professionele 4k LCD-schermen

Panasonic introduceert twee nieuwe series professionele 4k LCD-schermen

Panasonic heeft twee nieuwe 4K UHD Professional LCD-schermen aangekondigd die zijn ontworpen voor elke locatie en toepassing in openbare ruimtes, bij bedrijven en in het onderwijs. De Panasonic SQE2-serie vervangt de SQE1-serie en is een geavanceerd scherm dat is ontworpen voor 24-uurs gebruik en voor digital signage, dankzij een antireflectielaag die zorgt voor een kristalheldere weergave in de helderst verlichte kamers. De CQE2 vervangt de CQE1 en is met zijn continue werking van 16 uur en flexibel gebruik ideaal voor vergaderruimtes en klaslokalen. De andere modellen uit de series, van 43 tot 98 inch, zullen beschikbaar zijn in het tweede kwartaal van 2023. 

Premium SQE2 biedt uitstekende beeldkwaliteit

De SQE2-serie is ontworpen voor een optimale weergave van digitale informatie in helder verlichte winkelruimtes, vergaderruimten en andere omgevingen waar mensen samenwerken. De serie biedt schermen met een helderheid van 500cd/m² en een antireflectielaag met een minimale haze treatment van 25% (oplopend tot 28% op het TH-86SQE2W 86-inch display), waardoor de reflectie van omgevingslicht wordt verminderd en de zichtbaarheid in alle omgevingen enorm wordt verbeterd.

Voor ultieme flexibiliteit en een strakke look zonder externe settopboxen of kabels is de SQE2-serie ook uitgerust met een vrij slot volgens de Intel® SDM-specificatie waarmee toepassingen zoals digital signage en broadcast mogelijk zijn met behulp van een ingebouwde PC, terminal board of draadloos presentatiesysteem.

CQE2 biedt verbeterde mogelijkheden en connectiviteit

Panasonic heeft ook een verbeterd instapmodel in de CQE2-serie aangekondigd, met verhoogde helderheid tot 500cd / m2 [1] en waarbij alle modellen voorzien zijn van een 3840 x 2160 pixel 4K LCD-scherm met een beeldkwaliteit van ongeveer 8,29 miljoen pixels – vier keer hoger dan Full HD. De CQE2-displays kunnen continu tot 16 uur werken, waardoor ze ideaal zijn voor het onderwijs en voor vergaderruimtes, met het toonaangevende TH-98CQE2W-model dat 24 uur per dag kan werken.

Uitstekende functionaliteit in beide series

Dankzij een duurzaam paneel hebben beide series de flexibiliteit om staand[2] of in een kantelhoek te worden geïnstalleerd. Beide zijn voorzien van het Android-besturingssysteem en zijn compatibel met een HTML5 browser voor optimaal gebruiksgemak met narrowcasting. Bluetooth-functionaliteit is voorzien om apparaten zoals een muis en toetsenbord te verbinden. Beide series zijn ook uitgerust met WiFi-functionaliteit om draadloos afbeeldingen van een PC of Android-apparaat[3] weer te geven.

Voor eenvoudige connectiviteit zonder converters of switchers zijn beide series uitgerust met HDMI (in x 4), USB type-C (15W) en USB-A (x 3). Daarnaast heeft de SQE2 Digital Out en DisplayPort. Bediening is mogelijk via serieel of LAN. Gelijktijdige controle en batchbeheer via een netwerk zijn ook mogelijk.

“Met een steeds intensiever gebruik van digitale inhoud en openbare en privéruimtes die steeds meer natuurlijk licht binnenlaten om het welbevinden van debezoekers en gebruikers te vergroten, hebben we displays nodig die zijn ontworpen om aan onze veranderende vereisten te voldoen. Deze nieuwe SQE2- en CQE2-serie maken dat mogelijk door een betere beeldkwaliteit te bieden in helder verlichte omgevingen met bovendien meer functionaliteit en flexibele connectiviteit dan ooit tevoren”, aldus Vanessa Lovric, European Product Marketing Manager voor Visual Systems Solutions bij Panasonic Connect Europe.

Voor meer informatie over de Panasonic SQE2-serie, bezoek: https://business.panasonic.nl/visual-system/sqe2-series-4k-displays-for-corporate-meetingrooms-education-signage

Voor meer informatie over de Panasonic CQE2-serie, bezoek: https://business.panasonic.nl/visual-system/cqe2-series-4k-entry-displays-for-corporate-and-education

[1] TH-86CQE2W/75CQE2W hebben een helderheid van 400cd/m²

[2] TBC voor de 86″ CQE2

[3] Windows-PC® of Android-apparaat met draadloze functionaliteit. De werking hangt af van het apparaat.

Lees voortgang

Delen met anderen