Panasonic presenteerde 4K Everywhere op de ISE

Panasonic presenteerde 4K Everywhere op de ISE

Panasonic organiseerde de eerste persconferentie van de ISE met een indrukwekkende reeks nieuwe producten. In het kader van het thema ‘4K Everywhere’ introduceerde Panasonic een breed scala aan oplossingen voor thema-entertainment, onderwijs en bedrijfsleven.

LCD-projectoren

Zo waren er twee nieuwe series compacte LCD-projectoren die speciaal ontworpen zijn voor lichte klaslokalen en zakelijke vergaderruimtes. De Panasonic PT-LMZ460 serie biedt met Quick Startup een opstarttijd van één seconde vanuit stand-by. Naast een flexibel gebruik en een betere dan Full HD resolutie heeft de projector ook een 1.2x zoomlens en een helderheid tot 4.600 lumen bij Native WUXGA. De Panasonic PT-TMZ400 serie, voor projectie op korte afstand met een helderheid tot 4.000 lumen bij WUXGA, is bedoeld voor kleinere musea en digital signage. Beide series zijn verkrijgbaar vanaf september 2022.

360° videoconferentie-oplossing

Panasonic kondigde ook de nieuwe 360° videoconferentie-oplossing aan. Deze intuïtief te gebruiken PressIT360 wordt met slechts één kabel eenvoudig aangesloten op een PC en biedt beelden in hoge resolutie en met helder geluid. Het kan sprekers detecteren tot op 5 meter afstand en is uitgerust met een automatische functie voor echo- en ruisonderdrukking en volumeregeling. De beschikbaarheid is vanaf juli 2022.

PT-RQ25K serie

Voor vaste installaties en als eenvoudig in te zetten projector in verhuurprojecten toonde Panasonic de nieuwe PT-RQ25K serie. De vier modellen omvatten ‘s werelds kleinste en lichtste 20.000 lumen 4K 3-Chip DLP™-projector met hoge beeldkwaliteit. De PT-RQ25K-serie komt in september 2022 op de markt.

PT-MZ20K

Ook liet Panasonic ‘s werelds kleinste, lichtste en stilste 20.000 lumen LCD-projector, de PT-MZ20K, zien. Deze projector is ideaal voor grote vergaderruimtes, collegezalen en hybride omgevingen. Het systeem biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding met een hoge beeldkwaliteit in goed verlichte ruimtes, zowel voor de aanwezigen als voor kijkers op afstand. De PT-MZ20K zal in december 2022 beschikbaar zijn.

EQ2-serie

Met de nieuwe EQ2-serie van professionele 4K LCD-schermen komt Panasonic tegemoet aan de steeds breder wordende behoeften in bedrijfsgebouwen en klaslokalen. De serie, die uitblinkt in duurzaamheid, biedt een hoge zichtbaarheid en een groot aantal handige connectiviteitsfuncties in zes schermformaten (86/75/65/55/50/43-inch). Voor eenvoudige samenwerking in een vergadering of klaslokaal ondersteunt de EQ2-serie de Intel® SDM-slot (Smart Display Module), die ook kan worden gebruikt met Panasonic’s draadloze presentatiesysteem, PressIT. Er is ook een ingebouwde whiteboard-functie om aantekeningen te maken op het beeldscherm en in/uit te zoomen met de computermuis. De schermen zijn vanaf zomer 2022 verkrijgbaar.

Gaudi’s Casa Batllo

Buiten de show om demonstreerde Panasonic hoe, in Gaudi’s Casa Batllo, immersive systemen en projection mapping systemen werden ingezet in de praktijk. De future is bright!

Lees voortgang

Delen met anderen