Panasonic PT-RQ25K 4K projectorserie: de kleinste en lichtste 3-chip DLP met 20.000 lm

Panasonic PT-RQ25K 4K projectorserie: de kleinste en lichtste 3-chip DLP met 20.000 lm

Als marktleider op het gebied van compacte projectoren voor vaste installaties en projectoren voor eenvoudige installatie en bediening bij verhuur- en ensceneringsprojecten, introduceert Panasonic vandaag de nieuwe PT-RQ25K projectorserie. Deze vier modellen omvatten ’s werelds kleinste en lichtste 20.000 lm, 4K, 3-Chip DLP projector[1]

Hoge beeldkwaliteit en exclusieve functies worden gecombineerd in een gemakkelijk te hanteren case van 35 kg, waardoor deze projectoren uiterst efficient zijn, van transport en opslag tot installatie en set-up. De PT-RQ25K-serie levert tot 20.000 lm in een resolutie tot 4K (3840 x 2400).

De PT-RQ25K Series is 40% kleiner en 35% lichter dan zijn voorganger. De eenvoudig te hanteren projector stroomlijnt de installatieworkflow en maximaliseert de ruimtebenutting in thema- en locatiegebaseerde entertainmentattracties. Tegelijkertijd biedt de serie projectieontwerpers alle flexibiliteit om te vernieuwen. Het is de eerste Panasonic-projector die klaar is voor Intel® Smart Display Module (Intel® SDM), waardoor de gewenste interfaces van de klant kunnen worden geïntegreerd via compatibele modules van derden en optionele eigen terminalkaarten, zoals 12G-SDI, DIGITAL LINK. 

Verdere tijdbesparende set-up functies komen van de NFC-functie, die IP set-up mogelijk maakt zonder AC-voeding, de Remote Preview Lite om ingangssignalen te controleren op een externe PC, de vooraf geactiveerde upgrade kits voor Geometry Manager Pro om edge-blending te automatiseren via de camera en om geavanceerde maskeerfuncties mogelijk te maken en de Information Monitor om de status weer te geven in Standby.

Quad Pixel Drive, de originele 2-assige pixel-quadrupling technologie van Panasonic, zorgt voor vloeiende, uiterst gedetailleerde 4K-beelden. Het nieuwe Extra Dynamisch Contrast levert een hogere withelderheid en diepe zwarttinten tijdens scènes met een hoog contrast. Gradation Smoother vermindert colour-banding, terwijl de verbeterde punt-gebaseerde zwartniveau-aanpassing ondersteuning biedt voor edge-blending over gebogen schermen met pixel-niveauprecisie.

Failover Circuitry is ontworpen voor een onderhoudsvrije periode van 20.000 uur en voorkomt helderheidsverlies door een defecte diode. Backup Input voorkomt dat het scherm uitvalt, hetgeen voor gemoedsrust zorgt bij bedrijfskritische toepassingen.

De PT-RQ25K-serie komt in september 2022 op de markt. Meer informate is hier te vinden.

Naast de PT-RQ25K Series heeft Panasonic vandaag ook ’s werelds kleinste, lichtste en stilste 20.000 lm LCD-projector aangekondigd, de PT-MZ20K. Deze compacte en gemakkelijk te hanteren projector, die vanaf december 2022 beschikbaar is, is ideaal voor bedrijfsvergaderingen, collegezalen en hybride omgevingen, is zeer efficiënt geprijsd en biedt uitstekende beeldkwaliteit in goed verlichte ruimtes en via IP-camera’s voor deelnemers online. Meer informatie over de PT-MZ20K is hier te vinden.

 [1] Vergeleken met DLP™ laserprojectoren met een helderheid van 16.000lm en meer vanaf januari 2022.

Lees voortgang

Delen met anderen