Panasonic Real-Time Tracking opent wereld van nieuwe creatieve mogelijkheden voor Projection Mapping

Panasonic Real-Time Tracking opent wereld van nieuwe creatieve mogelijkheden voor Projection Mapping

Panasonic heeft een oplossing aangekondigd voor Real-Time Tracking Projection Mapping, een feature om digitale projecties en fysieke objecten samen te voegen waarmee de entertainment- en productie-industrie haar creatieve mogelijkheden enorm kan uitbreiden. De gebruiker kan verbazingwekkende visuele effecten bereiken door beelden in real time met uiterste precisie op snel bewegende objecten te projecteren met behulp van de Real-Time Tracking Software Development Kit (ET-SWR10) voor de Panasonic PT-RQ35K projector. In een opstelling waarin de projector gecombineerd wordt met een infrarood emitter, een camera, een marker en een content server, creëert het systeem een Real-Time Tracking Projection Mapping System dat ideaal is voor gebruik door productiebedrijven, bij live entertainment evenementen, in themaparken, in musea en bij Esports.

Kit

Dankzij de kit kan de DLP-laserprojector met 3 chips en een helderheid van 30.500 lumen 240Hz HD-signalen ontvangen en uitvoeren, waardoor verbeterde beelden worden geleverd met een vertraging van slechts 5 ms en de mogelijkheid tot virtuele realtime tracking wordt geboden met de precieze locatiekalibratie van bewegende objecten. Door toevoeging van speciale software van de kit op de contentserver kunnen de beelden eenvoudig op het bewegende object of de artiest worden geprojecteerd via een enkele kabelverbinding tussen de projector en de contentserver (HDMI/Display Port).

Eindeloze creatieve mogelijkheden

“Met behulp van deze baanbrekende, real-time technologie zijn de creatieve mogelijkheden eindeloos”, zegt Hartmut Kulessa, European Marketing Manager bij Panasonic Business. “Ik heb logo’s en afbeeldingen perfect geprojecteerd zien worden op basketballen die over het veld vliegen, en ik heb verbluffende visuele effecten gezien waarbij elke beweging van artiesten gevolgd wordt terwijl ze over het podium springen. Deze oplossing is ideaal voor zowel vaste entertainmentlocaties die publiek willen trekken met nieuwe meeslepende ervaringen als voor producenten die innovatieve videoreclame- en marketingcampagnes willen creëren.”

Op deze video krijgt u een voorproefje van de Real Time Tracking Projection Mapping: https://www.youtube.com/watch?v=X6IVf88HNo

Voor meer informatie over de Real Time Tracking Software Development Kit: https://business.panasonic.co.uk/visual-system/making-dreams-reality

Voor meer informatie: https://business.panasonic.nl/visual-system/

Ga voor meer informatie naar: https://business.panasonic.nl/visual-system/visual-system-solutions-1

Lees voortgang

Delen met anderen