Panasonic verbetert Esports met upgrade voor hoge framesnelheid van projector

Panasonic verbetert Esports met upgrade voor hoge framesnelheid van projector

De Panasonic PT-RQ35K projector levert actiebeelden van nog hogere kwaliteit en vrijwel zonder vertraging

Nu Esports snel een van de populairste kijksporten ter wereld aan het worden is, is een van de uitdagingen voor de sector ervoor te zorgen dat het publiek in studio’s en stadions elk detail van de gameplay op de grote schermen op hetzelfde moment ziet als de spelers. Vertragingen of schokkerige beelden kunnen de meeslepende ervaring verpesten. Panasonic’s nieuwste High Frame Rate (HFR) upgrade kit (ET-SUK10) voor de Panasonic PT-RQ35K projector pakt deze problemen aan en brengt toeschouwers in een stadion of studio dichter bij de actie dan ooit tevoren.

De HFR-upgrade levert beelden van hogere kwaliteit met snelle en vloeiende bewegingen en minder beeldvertraging. Dat wordt gerealiseerd door de DLP-laserprojector met 3 chips en 30.500 lumen in staat te stellen 240Hz HD-signalen te ontvangen en uit te voeren met slechts één kabel. De verbeteringen die de upgrade oplevert, zijn aanzienlijk: naast de hogere kwaliteit beelden wordt de vertraging teruggebracht tot slechts 5ms. Dit is een fractie van de 82ms vertraging die eerdere Panasonic-projectoren hadden, waardoor fans de sensatie van de actie nagenoeg in real-time ervaren.

“Deze baanbrekende visuele verbetering creëert een fantastische live-ervaring, waardoor het publiek de actie kan zien en erop kan reageren terwijl het gebeurt,” zegt Hartmut Kulessa, European Marketing Manager bij Panasonic Business. “Het is weer een belangrijke toevoeging aan onze complete productieoplossing voor de industrie – van opname tot en met distributie.”

De 4K-productieoplossing voor Esports van Panasonic brengt de game-ervaring en de gaming-sector naar een hoger plan. Panasonic biedt een uitgebreid portfolio van gebruiksvriendelijke en betrouwbare projectoren die uitzonderlijke beelden leveren met een helderheid tot 50.000lm. Het brede scala aan displays omvat interactieve touchscreen-mogelijkheden, ideaal voor videowalls. De Panasonic professionele camera range en het next generation IT/IP-centric live video processing platform (KAIROS) voldoet aan elke Esports videoproductiebehoefte.

Voor meer informatie: https://business.panasonic.nl/visual-system/

Lees voortgang

Delen met anderen