Panasonic zet in op samenwerkingsoplossingen voor het bedrijfsleven

Panasonic zet in op samenwerkingsoplossingen voor het bedrijfsleven

Panasonic Visual Systems Solutions heeft aangekondigd dat het zijn aanbod aan samenwerkingsoplossingen in 2021 zal uitbreiden om zo tegemoet te komen aan de veranderende behoeften van Europese bedrijven. De nieuwe draadloze presentatie- en communicatieoplossingen, die naast de gevestigde touchscreen displays en projectoren in het portfolio opgenomen zullen worden, zullen bedrijven in staat stellen om nog gemakkelijker informatie te delen, samen te werken en te presenteren. Daarmee profileert Panasonic zich heel duidelijk als totaalaanbieder van technologische oplossingen voor elke vorm van samenwerking.

Generatie Z

“Sociale en zakelijke trends veranderen de manier waarop we werken”, legt Hartmut Kulessa, European Marketing Manager bij Panasonic Business, uit. “De komst van Generation Z heeft de verwachtingen met betrekking tot intuïtieve technologie verhoogd en het BYOD- (bring your own device) beleid heeft de behoefte aan snelle, open en draadloze connectiviteit doen toenemen. Er is een verschuiving gaande van formele presentaties naar meer gezamenlijke werkplekken en organisaties hebben nu behoefte aan een reeks geïntegreerde, draadloze samenwerkings- en presentatieoplossingen die in elke omgeving functioneren. Panasonic is de aanbieder die daarvoor een compleet productaanbod heeft.

BYOD-werkplekken

Voor BYOD-werkplekken heeft Panasonic een uitgebreid scala aan draadloze plug & play technologieën zodat werknemers direct aan het werk kunnen, ongeacht hun apparatuur. Zo is het onlangs gelanceerde PressIT Wireless Presentation System van Panasonic een handige en betaalbare oplossing waarmee tot vier personen tegelijkertijd content kunnen delen met één druk op de knop. Voor organisaties die een high-end geïntegreerde presentatieoplossing nodig hebben, kan het Cynap Pure draadloze presentatiesysteem van WolfVision volledig worden geïntegreerd in Panasonic’s SQ1-schermen met behulp van de Intel® SDM-sleuf zodat kabel, dongle en set-top box tot het verleden behoren. De draadloze projectoren van Panasonic minimaliseren ook de behoefte aan kabels en de draadloze dongle-oplossing kan achteraf op veel projectormodellen worden gemonteerd, zodat ook oudere modellen geschikt gemaakt worden voor de  nieuwe werkplek.

Voor creatief samenwerken en leren heeft Panasonic een scala aan infrarood touchscreen displays en InGlass touchscreen displays voor de meest nauwkeurige notitiemogelijkheden. Deze zijn beschikbaar naast de uitgebreide interactieve whiteboard displays en interactieve projectoren om ervoor te zorgen dat er een oplossing is voor iedere samenwerkingsomgeving.

Om werknemers op afstand te laten communiceren met collega’s biedt Panasonic een HD Visueel Communicatiesysteem voor videoconferenties en displays met ingebouwde CISCO Webex-optimalisatie voor gebruiksgemak en verbeterde geluids- en beeldkwaliteit in vergaderruimtes.

In 2021 staat er een nieuwe reeks aanvullende productlanceringen voor samenwerking op het programma. Meer informatie vindt u op: https://business.panasonic.nl/visual-system/presentation-collaboration-solutions

Lees voortgang

Delen met anderen