Perfect beeld voor pittoresk 5-sterrenhotel in Zwitserse Alpen

Perfect beeld voor pittoresk 5-sterrenhotel in Zwitserse Alpen

Voorafgaand aan de grootse heropening heeft het iconische Grand Hotel Kronenhof – gevestigd op een van ‘s werelds meest verbluffende locaties – 127x Philips MediaSuite professionele tv’s van PPDS geïnstalleerd in alle 112 kamers, wat geavanceerde entertainmentkeuzes en -mogelijkheden biedt.

Het Grand Hotel Kronenhof werd voor het eerst geopend in 1848 en is een van de meest iconische en luxueuze hotels van Zwitserland. Het combineert modern comfort met holistisch welzijn en uitstekende architectuur, en dat alles in een natuurlijk paradijs in de Zwitserse Alpen. Als onderdeel van een grootschalig restauratieprogramma wendden de eigenaren zich tot PPDS om haar gasten geavanceerde tv-entertainmentoplossingen te bieden die passen bij de hoogwaardige reputatie van het hotel.

RF- en IP-upgrade

In samenwerking met Swisscom en PPDS om een ​​volledige RF- en IP-upgrade te leveren met hybride Wi-Fi-connectiviteit in het hele pand, werden 127 Philips MediaSuite-tv’s geïnstalleerd (variërend van 43”- 55”). Hierdoor heeft elke kamer een ongeëvenaarde entertainmentkeuze, inclusief lineaire en niet-lineaire tv- en radiokanalen, geïntegreerde Netflix, ingebouwde Chromecast (waardoor gasten moeiteloos kunnen genieten van hun eigen inhoud op het grote scherm), evenals toegang tot duizenden apps via de Google Play Store.

Entertainment-upgrade

Deze nieuwe entertainment-upgrade is ook toekomstbestendig gemaakt om snelle content- en software-updates mogelijk te maken via het exclusieve PPDS CMND-platform.  Hierdoor kunnen nieuwe functies snel worden toegevoegd zonder extra kosten, evenals het creëren van gepersonaliseerde berichten voor gasten en feedbackmogelijkheden via de tv. De tv’s kunnen ook worden geüpgraded naar de nieuwste Android-software (indien beschikbaar), met de nieuwste functies, mogelijkheden en beveiligingspatches, waardoor een moderne en consistente ervaring in elke kamer wordt gegarandeerd zonder de extra kosten.

Innovatieve oplossingen

Davide Longo, Sales Manager voor Philips Pro TV en Philips Signage Displays in Zwitserland bij PPDS, merkte op: “PPDS staat nu synoniem voor het brengen van toegewijde, hoogwaardige en zeer innovatieve oplossingen die exclusief zijn ontworpen en gebouwd voor de horeca. We zijn verheugd dat gasten die in dit iconische hotel verblijven, kunnen profiteren van alle voordelen van Philips MediaSuite om hun ervaring verder te verbeteren. Met Philips MediaSuite hebben gasten de vrijheid om te genieten van hun content wanneer en hoe ze maar willen.”

Marc Eichenberger, General Manager, Grand Hotel Kronenhof, licht toe: “Het team van Swisscom en PPDS waren in staat om een ​​complete interactieve oplossing voor ons te ontwikkelen. De integratie van Netflix en andere multimedia-apps is een echte verbetering voor ons multimediasysteem. De ondersteuning van verschillende media (RF en IP) geeft ons de mogelijkheid om een ​​nieuwe oplossing te implementeren bovenop onze bestaande RF-infrastructuur.”

Philips MediaSuite voordelen voor het Grand Hotel Kronenhof:

• Eenvoudige updates: updates van inhoud en software kunnen eenvoudig worden uitgevoerd door het hotelpersoneel en Swisscom via CMND, wat tijd en geld bespaart.

• Android: ingebouwd Android-platform opent een spannende wereld van mogelijkheden met gemakkelijke toegang tot apps, inhoud en games.

• Integratie van Property Management System: TV’s in de kamers zijn verbonden met het Property Management System van het hotel voor volledige controle en transparantie van kosten en hotelinformatie.

• Aangepaste connectiviteit: Philips MediaSuite en CMND stellen medewerkers in staat om gemakkelijk aangepaste berichten te creëren en te implementeren, inclusief informatie over gasten, hotels en steden.

• Thuiscomfort: ingebouwde Chromecast en geïntegreerde Netflix brengen comfort in huis in de luxueuze omgeving van elke hotelkamer.

Bezoek de website hier voor meer informatie over PPDS of neem contact op met uw lokale PPDS-verkoopmanager.

Lees voortgang

Delen met anderen