Philips Professional Display Solutions UK biedt live technische trainingssessies op maat

Philips Professional Display Solutions UK biedt live technische trainingssessies op maat

Het Philips Professional Display Solutions UK-team is live via lockdown en biedt online technische trainingssessies die zijn afgestemd op de unieke behoeften van AV-installatie- en systeemintegratiebedrijven.

AV-bedrijven ervaren de grotere effecten van lockdown en zoeken naar alternatieve manieren om productief te zijn. Technische training van fabrikanten biedt een constructieve benadering van downtime, inclusief het leren over de integratie van nieuwe producten en oplossingen, het bijwerken van kennis over bestaande lijnen of het simpelweg vernieuwen van installatie-ideeën.

Philips Professional Display Solutions organiseerde onlangs vier online trainingssessies: twee voor verkoop en twee voor technische teams. Deze werden bijgewoond door meer dan 80 klanten met zowel narrowcasting als professionele tv-achtergronden.

Technisch trainingsaanbod

Philips Professional Display Solutions in het VK opent nu haar online technische trainingsaanbod verder om op maat gemaakte sessies aan te bieden voor AV-installateurs en integrators. “Van installatie en set-up, via LED-kalibratie tot het creëren en beheren van inhoud op onze unieke CMND-server, we staan ​​klaar om sessies op maat te leveren die uw teams echte voordelen opleveren”, aldus Stuart Millward, UK Technical Director bij Philips Professional Display-oplossingen.

“Dit is een uitdagende tijd voor ons allemaal en we willen onze klanten helpen gebruik te maken van deze ongekende downtime met training die voor hen persoonlijk van grote waarde is.”

Zeer nuttig

Mike Oliver, Marketing Manager bij TVD Group, wiens technische team al gebruik heeft gemaakt van de training op maat van Philips Professional Display Solutions, voegde toe: “Ons team vond de Philips Professional Display Solutions-producttraining op maat zeer nuttig. We hebben die kennis kunnen gebruiken in het hele bedrijf. We zouden de sessie zeker aanbevelen aan bedrijven die hun kennis over Philips’ producten en oplossingen willen uitbreiden.”

Interesse voor de technische training op maat bij Philips Professional Display Solutions? Stuur dan een mail naar victoria.fox@tpv-tech.com of neem contact op met uw Philips Professional Display Solutions UK-verkoopmanager.

Lees voortgang

Delen met anderen