Podcast ‘Topstukken’ gaat op zoek naar bijzondere verhalen in coronatijd

Podcast ‘Topstukken’ gaat op zoek naar bijzondere verhalen in coronatijd

Het zijn bijzondere tijden, zo ook voor Earforce en zusterorganisatie ‘de Podcast Factory’. Earforce en de Podcast Factory hebben de mazzel dat ze genoeg ruimte hebben in hun studio’s om goed door te kunnen. “We maken natuurlijk ook gebruik van Skype en Opal”, aldus Maarit van Zalk, directeur Earforce en de Podcast Factory.

Podcast producties lopen storm

“De meeste relaties durven nog steeds te komen en vinden het ook wel prettig om even uit huis te zijn. Bepaalde merken communiceren meer dan ooit en andere zijn nog aan het bedenken wat er en in welke vorm naar buiten wordt gebracht. We hopen dat het weer gaat aantrekken. En terwijl we het als audio-branding studio minder druk hebben lopen de podcast producties storm.”

Verhalen achter mooiste objecten

Een mooi voorbeeld is de podcast ‘Topstukken’ ontwikkeld door de BankGiro Loterij. In deze podcast-serie gaat Albert Verlinde op zoek naar bijzondere verhalen achter de mooiste objecten van culturele instellingen in Nederland, zoals het Frans Hals Museum of het Concertgebouw. Het is natuurlijk vreselijk dat deze instellingen niet te bezoeken zijn en dat ze het financieel moeilijk hebben. Door deze podcast raak je geïnspireerd en heb je gewoon zin om er naar toe te gaan zodra het weer kan.”

Meer weten over de podcast? Neem een kijkje op www.bankgiroloterij.nl/topstukken

Lees voortgang

Delen met anderen