PPDS brengt wow-factor naar het hoofdkantoor van Heijmans

PPDS brengt wow-factor naar het hoofdkantoor van Heijmans

PPDS, de exclusieve wereldwijde leverancier van Philips digital signage, interactieve displays, direct view LED en professionele tv-producten en -oplossingen, is verheugd aan te kondigen dat de Philips 7000-serie LED-panelen met hoge helderheid zijn geselecteerd en geïnstalleerd om een ​​prachtig middelpunt te vormen in het onlangs gerenoveerde hoofdkantoor van Heijmans in Rosmalen.

Heijmans is de maker van een gezonde leefomgeving. Deze Nederlandse bouwgroep is opgericht in 1923 en wordt beschouwd als één van de meest productieve leiders in vastgoedontwikkeling. Hun toekomstgerichte denken heeft de manier waarop we leven, werken en verbinden gevormd met milieubewuste ontwerpen en inspirerende innovaties.

Vandaag de dag is het 4500 man sterke team van Heijmans verantwoordelijk voor de bouw van de mooiste woningen, winkels, bedrijfspanden, maar ook voor de ontwikkeling van woonwijken, winkelcentra en bedrijventerreinen. Heijmans zet zich in om de ruimtelijke omgeving vorm te geven op een duurzame manier.

Uitdaging

Als beursgenoteerd bedrijf gericht op kwaliteitsverbetering, innovatie en integrale oplossingen voor zowel de publieke als de professionele sector en voor overheden, was het voor Heijmans van groot belang om creatief mee te denken in de eigen showroom.

Als een inspirerende ruimte waar klanten worden meegenomen op een reis van verbeeldingskracht, advies en ontwikkelingsplanning, had hun centrale hal een vooruitstrevende opstelling nodig om hun innovatieve capaciteiten en vooruitstrevende visie echt te laten zien. Met de recente renovaties van de showroom moest het display ook helder genoeg zijn om indruk te maken in de overvloed aan natuurlijk licht die de ruimte kent.

Oplossing

Om hun visie tot leven te brengen, werkte Heijmans samen met PPDS en BIS|Econocom aan een passende AV-oplossing. Gebruikmakend van het creatieve ontwerp van de grote hal, werd een op maat gemaakt Philips 7000-serie LED-display geïnstalleerd over een centrale hoekmuur.

Dit extra grote display is gemaakt voor impact, met een uniek kastontwerp van 45 graden dat een veelzijdig visueel feest biedt dat in staat is om input van enkele en meerdere inhoudskanalen te leveren. Met een hoge helderheid en fijne pixelpitch kan Heijmans er nu voor zorgen dat haar branded content en nieuws, maar ook bedrijfs- en projectinformatie prominent, scherp en duidelijk is. Door deze spectaculaire dvLED wall is het innovatieve karakter van Heijmans altijd zichtbaar en maakt het een blijvende indruk op alle bezoekers en medewerkers.

Bart Donkersloot, Sales Director bij BIS|Econocom: “Philips LED is echt kosteneffectief en je kunt heel creatief zijn met de integratie ervan. Het was een vlekkeloze installatie en we konden geen dode pixels vinden. De Philips 7000-serie van PPDS is een van de beste in zijn soort.”

• Uniek ontwerp: kasten van 45 graden zorgen voor een uniek ontwerp dat naadloos bekeken kan worden vanuit meerdere hoeken.

• Hoge helderheid: 1200 nits helderheid waarborgt de scherpte van de content, hoeveel natuurlijk licht er ook door de showroom schijnt.

• Meerdere ingangen: inhoud kan worden afgespeeld via een enkel kanaal of meerdere bronnen om de extra grote weergaveruimte te benutten.

• Vlekkeloze beeldkwaliteit: geen dode pixels en een ultrascherpe resolutie brengen de inhoud tot leven en laten de perfecte aandacht voor detail zien die Heijmans met haar diensten levert.

• Opdrachtgever: Heijmans N.V.

• Locatie: Rosmalen, Nederland

• Project: renovatie hoofdkantoor Heijmans

• Producten: Philips 7000 Series dvLED 41BDL7324L/00 (48 stuks)

• Partners: BIS|Econocom

Lees voortgang

Delen met anderen