PPDS en NoviSign werken samen om de communicatie in het bekroonde Beit Lessin Theatre te transformeren met behulp van Philips digital signage

PPDS en NoviSign werken samen om de communicatie in het bekroonde Beit Lessin Theatre te transformeren met behulp van Philips digital signage

Als onderdeel van een historische verhuizing naar een nieuwe ultramoderne locatie, wendde het Beit Lessin – het populairste theater van Israël – zich tot PPDS om de manier waarop het met het publiek communiceert, zowel binnen als buiten zijn nieuwe auditoria, te transformeren, met de installatie van 25x hoge heldere Philips digital signage-displays.

Het Beit Lessin Theatre is een van de grootste en meest populaire theaters in Israël en vermaakt de lokale bevolking met moderne en unieke producties sinds 1980, waaronder populaire theatershows van Broadway in New York en West End in Londen, zoals Chicago en Guys and Dolls.

Compromisloze kijkervaring

Met de steeds groeiende populariteit van het theater, is het theater onlangs verhuisd naar een gloednieuwe, eigentijdse locatie van 7.000 m², met twee indrukwekkende zalen – de ene groot en uitnodigend, de andere klein en intiem. Beide bieden een compromisloze kijkervaring en zijn uitgerust met geavanceerde geluids- en lichtinstallaties, door het theater geprezen als de meest geavanceerde ter wereld. Om de entertainmentervaring compleet te maken, had het theater een digital signage-oplossing nodig, robuust genoeg om direct zonlicht, hoge klimaattemperaturen en continue 24/7-werking te weerstaan.

Unieke behoeften

Om zijn ambities en eisen te verwezenlijken, werkte het Beit Lessin Theater samen met PPDS, de exclusieve wereldwijde leverancier van Philips digital signage en professionele tv’s, samen met de wereldwijde digital signage-specialist, Screens TV en NoviSign, voor een oplossing op maat om aan hun unieke behoeften te voldoen.

Om het publiek aan te trekken, werd een suite van 4 x 55-inch Philips H-Line UHD-schermen strategisch geplaatst met uitzicht op de straat vanaf de panoramische glazen pui van het theater. Deze schermen met ultrahoge helderheid zijn geselecteerd vanwege hun levendige beeldkwaliteit in direct zonlicht, wat zorgt voor maximale effectiviteit en prachtige beeldkwaliteit onder alle omstandigheden. De displays, die volledig op afstand kunnen worden beheerd en bestuurd, bieden ook gemoedsrust in het theater, met FailOver-technologie, wat betekent dat displays altijd actief blijven.

In het theater werden 21x 55-inch Philips D-Line-schermen met ingebouwde mediaspelers geselecteerd en gebruikt om een ​​inspirerend ‘wow’-effect te creëren voor gasten die het auditorium betreden.

Met deze displays kunnen gasten meer te weten komen over huidige en aankomende toneelstukken, evenals programmaplanning en informatie over het verzamelen van tickets. Door NoviSign op maat gemaakte software werd geconfigureerd om de hele reeks displays met elkaar te verbinden, zodat het theaterpersoneel de inhoud de hele dag door direct en gemakkelijk kan bijwerken met zowel handmatige bediening als automatische planning.

Belangrijkste voordelen

• Ultrahoge helderheid: de spectaculaire helderheid van 2500 cd/m² zorgt voor een hoge zichtbaarheid en pure beeldkwaliteit bij extreem zonlicht.

• Eenvoudige CMS-integratie: inhoud kan eenvoudig worden bijgewerkt door medewerkers van Beit Lessin Theater met behulp van het aangepaste inhoudbeheersysteem van NoviSign.

• Briljante voorvertoningen: toneelstukken komen op elk scherm tot leven met zowel statische als geanimeerde inhoud voor een werkelijk boeiende ervaring.

• Geavanceerde planning: er worden meerdere kanalen gebruikt met unieke afspeellijsten, dagafscheid, overnamecontent en exclusieve campagnes om de algehele ervaring en rode loper-evenementen verder te verbeteren.

• Beheer op afstand: eerste- en tweedelijnsondersteuning wordt gedekt door beheer en diagnose op afstand, terwijl er ook afspeelrapporten beschikbaar zijn voor afzonderlijke inhoudskanalen.

Bezoek de website voor meer informatie over PPDS of neem contact op met uw lokale PPDS-verkoopmanager.

Lees voortgang

Delen met anderen