PPDS onthult nieuwe Philips Signage 3000 Series QE-Line met evolutionair

PPDS onthult nieuwe Philips Signage 3000 Series QE-Line met evolutionair

PPDS, de exclusieve wereldwijde leverancier van Philips Professional Displays en aanvullende oplossingen, is verheugd de langverwachte lancering aan te kondigen van de nieuwe Philips Signage 3000 EcoDesign Series QE-Line, die ongeëvenaarde 4K UHD video- en beeldprestaties levert terwijl deze draait op de helft van het vermogen vergeleken met andere modellen.

Philips Signage 3650 EcoDesign

De gelikte en stijlvolle Philips Signage 3650 EcoDesign, die configureerbaar is om aan de behoeften van elke omgeving te voldoen zonder dat extra hardware nodig is, markeert opnieuw een belangrijke technologische mijlpaal voor PPDS. en de AV-industrie) voor de ontwikkeling en levering van zeer duurzame en energiezuinige professionele displays voor de wereldmarkt.

De Philips Signage 3000 EcoDesign-serie, die nu verkrijgbaar is in varianten van 50”, 55” en 65”, vormt een aanvulling op de unieke kenmerken en voordelen van de veelgeprezen Philips Signage 3000 Q-Line-serie – die over de hele wereld wordt geïnstalleerd in scholen en winkels onder andere winkels, hotels, bioscopen, tv-studio’s en bedrijfskantoren – opnieuw ontworpen, opnieuw ingericht en opnieuw verpakt met behulp van de nieuwe Eco Design-methodologie van PPDS, voor schijnbaar onmogelijke energie-efficiëntie en minder verspilling.

Oog voor het milieu

De Philips Signage 3650 EcoDesign is vervaardigd met oog voor het milieu en maakt gebruik van de nieuwste baanbrekende hardware en software – zowel intern als in samenwerking met marktleiders ontwikkeld, inclusief geavanceerd beheer op afstand – en verbruikt tot vijftig procent minder stroom dan vergelijkbare modellen* , terwijl hij de beste visuele 4K Ultra HD-prestaties in zijn klasse blijft bieden via een krachtig LED-scherm van 350 cd/m2.

Martijn van der Woude, hoofd Global Marketing en Business Development bij PPDS, zegt: “Bij PPDS hanteren we een circulaire benadering van het bedrijfsleven, waarbij we producten creëren die duurzamer en energiezuiniger zijn vanaf het moment dat ze worden bedacht, via het productieproces, hun levering en installatie, helemaal tot het einde van hun verlengde eerste leven – en daarna.”

“We blijven hard werken aan de ontwikkeling van nieuwe technologie en nieuwe productieprocessen met verbeterde logistiek, om onze klanten te helpen moeiteloos de overstap te maken naar het creëren van duurzamere bedrijfs- en leeromgevingen. Met de Philips Signage 3650 EcoDesign display profiteren bedrijven van directe milieu- en kostenvoordelen, terwijl ze ervoor zorgen dat de inhoud altijd in het middelpunt van de belangstelling blijft, in welke omgeving deze zich ook bevindt.”

Het complete pakket

De Philips Signage 3650 EcoDesign, die nu beschikbaar is en zal worden tentoongesteld op ISE 2024, is al bekroond met het EPEAT Silver Climate+ Ecolabel, dat de sociale en ecologische impact van producten meet vanaf de winning tot het einde van de levensduur, waarmee wordt gecertificeerd dat het voldeed aan 100% van de klimaatcriteria plus ten minste 50% van de bestaande optionele criteria. Het heeft ook een van de laagste energielabels in de sector gekregen voor een krachtig professioneel scherm, met een EU-energielabel E op het 50″-model en een D-label op de 55″ en 65″ modellen.

Energie-etiketteringssysteem

Het energie-etiketteringssysteem van de EU is een belangrijke drijfveer geweest om consumenten te helpen producten te kiezen die energiezuiniger zijn. Tegelijkertijd moedigt het fabrikanten ook aan om innovatie te stimuleren door gebruik te maken van energie-efficiëntere technologieën, waarbij PPDS als doel heeft het voortouw te nemen.

De Philips Signage 3650 EcoDesign profiteert ook van de strategie van PPDS om de verspilling – inclusief plastic – van de verpakkingen aanzienlijk te verminderen, waarbij de serie wordt geleverd in 100 procent gerecyclede en recyclebare materialen.

“Verpakken is een kleine maar belangrijke stap waar we allemaal achter kunnen staan. Ik ben trots op wat we als bedrijf tot nu toe hebben bereikt, en het hoogtepunt van dat werk, samen met de uitstekende kwaliteit, wordt duidelijk met het nieuwe Philips Signage 3650 EcoDesign-display.”

Klaar voor impact

De Philips Signage 3650 EcoDesign is ontworpen met een bewezen staat van dienst in het tot leven brengen van elke binnenruimte en wordt geleverd met een uitgebreid scala aan kant-en-klare functies en mogelijkheden voor flexibelere, op maat gemaakte en stressvrije installaties.

De Philips Signage 3650 EcoDesign weerspiegelt andere premiummodellen, waaronder de marktfavoriete Philips Signage 3000 Series Q-Line, en is uitgerust met een krachtige quad-core chipset die zorgt voor een soepele werking en consistente prestaties. Het sluit aan bij de steeds groter wordende Android SoC-beeldschermenfamilie van PPDS en kan handmatig of geheel op afstand worden beheerd met behulp van software van derden of de reeks interne oplossingen van PPDS.

Dit omvat nu PPDS Wave – het veilige cloud-ecosysteem van het bedrijf, dat geavanceerd en moeiteloos apparaatbeheer en inhoudscontrole op afstand biedt voor Philips Professional Display-parken van elke omvang en op elke locatie. Door verdere duurzaamheidsmogelijkheden toe te voegen, kan Wave proactief problemen monitoren en aanpakken, zelfs voordat ze zich voordoen, terwijl de prestaties worden geoptimaliseerd en de energieschema’s, de schermhelderheid en dus het energieverbruik van elk scherm worden beheerd.

Door gebruik te maken van de kracht van Android 10 is de Signage 3650 EcoDesign al uitgerust voor uitbreiding naar de toekomst, met regelmatige updates die kunnen worden toegevoegd – handmatig of op afstand via PPDS Wave, waardoor de levensduur van het scherm nog verder wordt verlengd.

Nooit een saai moment

In het onwaarschijnlijke geval dat de inhoud wordt verstoord, is de Philips Signage 3650 EcoDesign ook uitgerust met de ‘FailOver’-technologie van PPDS, die ervoor zorgt dat het scherm nooit zwart wordt en automatisch overschakelt naar de secundaire ingang als de primaire bron niet meer beschikbaar is.

Met SmartPlayer kan inhoud (video, statische afbeeldingen, audio) eenvoudig worden opgeslagen op een USB- of microSD-kaart die rechtstreeks op het scherm is aangesloten, terwijl de geïntegreerde mediaspeler ervoor zorgt dat afspeellijsten eenvoudig kunnen worden gemaakt en gepland via het intuïtieve schermmenu. ervoor te zorgen dat het display actief blijft en dat er nooit kansen worden gemist.

Veelzijdigheid

Om de veelzijdigheid van de Philips Signage 3650 EcoDesign compleet te maken, zijn de schermen ook voorzien van Bluetooth 5.2 en Wifi ready via een optionele CRD22-module, met handig geplaatste HDMI-, DVI-, VGA-, RS232-, RJ45- en USB-connectoren die ervoor zorgen dat aan alle eventualiteiten en behoeften wordt voldaan.

Bart Wouters, International Product Manager bij PPDS, zei: “We zijn verheugd deze nieuwe Philips Signage 3000 EcoDesign-serie te introduceren, een van de krachtigste en meest duurzame digital signage-displays op de huidige markt. Onze R&D-teams hebben extreem hard gewerkt om nieuwe technologische uitdagingen aan te pakken, om de nieuwste functies, evenals geavanceerde milieu- en energiebesparende functies, naar dit product te brengen. Het resultaat is een display dat wordt geleverd zonder concessies te doen aan de kwaliteit en zonder de exploitatiekosten die klanten zijn gaan accepteren.”

Martijn van der Woude concludeert: “2023 is een fantastisch jaar geweest voor PPDS, waarin niet alleen onze interne ambities zijn vervuld, maar ook die van onze partners en klanten. We blijven het voortouw nemen bij het op de markt brengen van duurzaam gerichte displays en softwareoplossingen. We doen dit niet alleen door gloednieuwe producten te introduceren, zoals onze Philips Tableaux ePaper-displays, maar we ontwikkelen ook onze bestaande producten om energiezuiniger en milieuvriendelijker te worden, waarbij deze EcoDesign Philips Signage 3650 EcoDesign de nieuwste evolutie markeert op het gebied van onze portfolio. We kijken ernaar uit om in 2024 meer van hetzelfde te brengen. Bezoek zeker Philips stand 3P500 op ISE.”

Voor meer informatie over PPDS kunt u de website bezoeken, of contact opnemen met uw lokale PPDS-verkoopmanager.

*50% reductie in vermogen wanneer opnieuw vergeleken met de Philips Signage 3650 Q-Line en vergelijkbare oplossingen op de markt.

** Het meten van de dagelijkse vernietiging van de regenwouden in de wereld – Scientific American

Lees voortgang

Delen met anderen