PPDS, TP Vision, MMD Monitors en Displays en AOC bundelen hun krachten voor ‘TPV Cares’

PPDS, TP Vision, MMD Monitors en Displays en AOC bundelen hun krachten voor ‘TPV Cares’

Een collectief initiatief tussen de bedrijfsdivisies van TPV (TP Vision, MMD Monitors and Displays, AOC en PPDS) ‘TPV Cares’ combineert de visuele en geluidservaringsproducten van de groep, evenals financiële en vrijwillige ondersteuning om gemeenschapsprojecten te ondersteunen en vooruit te helpen.

TPV – ‘s werelds toonaangevende leverancier van displays en de groep achter PPDS, TP Vision, AOC en MMD – is verheugd de lancering aan te kondigen van ‘TPV Cares’, een gloednieuwe stichting die de talenten van haar teams en haar technologieën aanwendt om levensveranderende hulp en ondersteuning aan mensen en gemeenschappen in meer dan 200 landen.

Als onderdeel van een voortdurende en versnelde teruggavemissie om mensen van alle achtergronden, leeftijden en capaciteiten te helpen hun volledige potentieel te bereiken, is ‘TPV Cares’ het nieuwe speciale huis voor alle sociale en milieu-impactinitiatieven van TPV, waarbij alle bedrijfsdivisies worden verenigd om betere voordelen en kansen opleveren.

Het platform is nu beschikbaar in alle landen waar TPV – de exclusieve licentiehouder van Philips wereldwijde monitoren, tv’s en AV-producten – aanwezig is (inclusief EMEA, APAC, AZI en Noord-Amerika). steun voor verdienstelijke gemeenschapsprojecten* over de hele wereld die een blijvend en positief effect hebben op de samenleving, ten voordele van huidige en toekomstige generaties.

Zinvolle digitale ervaringen

Stefan van Sabben, Global CSR en Sustainability Manager bij TP Vision, zei: “In alle divisies hier bij TPV geloven we in de kracht van technologie om geweldige en betekenisvolle digitale ervaringen te creëren. Onze producten en onze mensen vormen de kern van alles wat we doen, en samen onderzoeken we voortdurend zinvolle manieren om mensen en gemeenschappen te helpen hun volledige potentieel te bereiken – elke dag opnieuw.”

Martijn van der Woude, Global Head of Business Development and Marketing voor PPDS, voegde hieraan toe: “Ik heb de duurzaamheidsdrift bij PPDS nu al enkele jaren geleid, ik heb uit de eerste hand de positieve impact gezien die we als bedrijf kunnen maken, en er zijn veel kansen vooruit met TPV Cares. Onze steun kan veel verschillende vormen aannemen, van het leveren van ultramoderne technologieën om onderwijs en sociale integratie binnen gemeenschappen te vergemakkelijken, tot fondsenwerving voor lokale en mondiale doelen.”

Het verschil maken

De aankondiging van TPV Cares versnelt de toch al trotse geschiedenis van TPV in het ondersteunen van een steeds groeiend aantal belangrijke maatschappelijke projecten en goede doelen in de afgelopen maanden en jaren, met die met betrekking tot gezondheid en welzijn, onderwijs, natuur en klimaat onder opmerkelijke begunstigden.

Het bedrijf heeft ook een trotse geschiedenis in het ondersteunen, in samenwerking met klanten, lokale liefdadigheidsinstellingen en evenementen, waarbij vrijwilligers slopende taken op zich nemen, zoals uithoudingswandelingen, marathons en bergbeklimmingen om er maar een paar te noemen. Voorbeelden van projecten zijn:

Mercy Ships: in Afrika lopen mensen meer dan twee keer zoveel kans om te overlijden aan complicaties bij operaties. Tegelijkertijd ervaren miljoenen gezondheids-, sociale en economische achteruitgang als gevolg van een gebrek aan toegang tot hoogwaardige chirurgie. Door samen te werken met Mercy Ships draagt ​​TPV bij aan hun missie om gratis operaties en medische zorg te bieden aan duizenden mensen waar gezondheidszorg schaars is. Een belangrijk onderdeel van het programma is het opzetten van trainingscentra, waarvan het Gamal Training Centre in Guinee het eerste is. TPV ondersteunde Mercy Ships met displays, monitoren, koptelefoons en soundbars voor hun eLearning-programma daar.

The Explorers Foundation: De missie van de Explorers Foundation is om mensen bewust te maken van de uitdagingen en problemen van het behoud van ons natuurlijk, cultureel en menselijk erfgoed. TP Vision begon het Scarlet Macaw Project in Honduras te ondersteunen met als doel deze vogelpopulatie in Honduras te beschermen en te herstellen. In Midden-Amerika neemt de populatie van Ara-ara’s dramatisch af. Deze vogels worden geconfronteerd met de vernietiging van hun natuurlijke habitat en worden ook bejaagd om als huisdier te worden verkocht. Bijgevolg kan de soort in sommige delen van zijn verspreidingsgebied uitgestorven zijn, en dit is iets dat de steun van TPV zal helpen voorkomen.

Leger des Heils: Het Leger des Heils, opgericht in 1865, is een wereldwijde liefdadigheidsinstelling die zich inzet voor het uitbannen van armoede en sociaal onrecht. In Nederland werkt Leger des Heils samen met PPDS om vrijwilligers te helpen zich aan te passen aan de veranderende behoeften van lokale gemeenschappen met behulp van een reeks interactieve Philips-displays. De displays hebben verschillende doeleinden en bieden entertainment, van muziek en films tot boeiende presentaties, en bieden onder meer onderwijs, waaronder levensvaardigheden, beroeps- en digitale taalcursussen.

Eye Care Foundation: De Eye Care Foundation is een inspirerende internationale liefdadigheidsinstelling die zich richt op het helpen van mensen voor wie goede medische zorg onbereikbaar of onbetaalbaar is, om vermijdbare blindheid en slechtziendheid te voorkomen en te genezen. TPV Cares steunt de Eye Care Foundation door essentiële fondsen te verstrekken voor opleiding en het opzetten van oogzorgcentra, en ondersteunt met professionele displays ter ondersteuning van activiteiten in ontwikkelingslanden.

Duurzame ontwikkelingsdoelen

TPV Cares zal uitbreiden om een ​​nog groter aantal initiatieven te dekken, waarbij TPV het platform zal afstemmen op de Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties, waaronder het aanpakken van de wereldwijde uitdagingen rond armoede, ongelijkheid, klimaatverandering, aantasting van het milieu, vrede en gerechtigheid.

TPV heeft onlangs ook de prestigieuze gouden rating behaald van EcoVadis – ’s werelds grootste en meest vertrouwde leverancier van zakelijke duurzaamheidsbeoordelingen.

Martijn van der Woude: “Als we samenwerken met organisaties, gaan we voor de lange termijn en bouwen we aan betekenisvolle relaties om blijvende impact te bewerkstelligen. We ondersteunen partners en initiatieven die synergieën hebben met ons bedrijf, onze producten en onze focus op de UN Sustainability Development Goals, in het bijzonder goede gezondheid en welzijn en kwaliteitsonderwijs. TPV Cares biedt een fantastische kans voor onze mensen om een ​​echte impact te maken, en ik kan niet wachten om te zien hoe we in de toekomst samen een verschil kunnen maken voor lokale gemeenschappen.”

Stefan van Sabben voegt toe: “We krijgen voortdurend feedback en mooie voorbeelden van initiatieven van onze lokale teams. Met TPV Cares hebben we specifieke criteria om onze lokale teams te helpen bepalen welke initiatieven passen bij het doel van het platform. Nu onze producten evolueren en steeds duurzamer worden, kan TPV Cares in de toekomst ook onderzoeken hoe ze haar initiatieven kan uitbreiden. Met onze wereldwijde aanwezigheid zien we grote kansen om lokale initiatieven op wereldwijde schaal te ondersteunen.

Hij concludeerde: “In mijn rol heb ik een passie voor het maken van een verschil voor gemeenschappen en het bijdragen aan onze klimaatdoelstellingen via ons bedrijf, en TPV Cares is een belangrijk onderdeel van deze reis.”

Lees voortgang

Delen met anderen