PR Lighting na coronacrisis terug op volle capaciteit

PR Lighting na coronacrisis terug op volle capaciteit

De Chinese industrie is weer aan het werk na de coronacrisis. Het in Guangzhou gevestigde PR Lighting markeerde het begin van een nieuwe maand door het uitbrengen van een verklaring die hun wereldwijde reseller en klantenbestand verzekerde dat het weer business as usual is.

China was het eerste land dat de uitbraak van het coronavirus registreerde op 31 december 2019. Hoewel de productie in het hele land tijdelijk stil bleef staan ​​tijdens de vergrendeling, gebruikte PR Lighting het eerste kwartaal van het nieuwe jaar niet alleen voor nieuwe producten die al in ontwikkeling waren, maar ook om enkele strategische wijzigingen aan te brengen in hun wereldwijde verkoopinfrastructuur.

“PR Lighting draait weer 100% zoals normaal”, bevestigde de president van het bedrijf, Dave Liang. “Onze technische en marketingafdelingen zijn volledig operationeel en de productie en verzending liggen weer op schema. We willen iedereen bedanken voor hun geduld en begrip in deze ongekende tijden.”

Senior salesmanagers Lawrence Mao en Bruce Tian: “Hoewel de pandemie in China nu goed onder controle is, zijn we ons ervan bewust dat een groot deel van de wereld momenteel vastzit in een crisis. We willen klanten geruststellen dat we er voor ze zijn om ze te ondersteunen op elke mogelijke manier. Ondertussen zijn we ons internationale netwerk van distributeurs en dealers dankbaar voor het op de markt brengen van de producten in hun lokale territoria.”

De twee mannen benadrukten dat PR Lighting veel voorraad heeft van alle populaire items. “Deze zijn beschikbaar voor verzending, afhankelijk van de huidige transportsituatie en de productie werkt nu weer op volle capaciteit.”

Om deze bewering te ondersteunen heeft PR Lighting een dynamische respons gegeven door de nieuwe maand te beginnen door de release van zijn nieuwe AQUA LED 1700 Framing-armatuur te bevestigen.

Lees voortgang

Delen met anderen