PR Lighting’s AQUA 580 Beams helpen tijdens de coronacrisis

PR Lighting’s AQUA 580 Beams helpen tijdens de coronacrisis

De kracht van PR Lighting’s AQUA 580 Beam werd getest door de grote evenementenspecialist Kvant Show Production toen ze projecteerden op het 111 meter hoge hoofdkantoor van de Nationale Bank van Slowakije in Bratislava.

Als aanvulling op de eigen Laser Spectrum 30W-lasers van Kvant werden 24 van de IP66-armaturen van PR Lighting ingezet als zoeklichten. 12 lichten ‘schoten’ direct aan elke kant van het terras van het bankgebouw in de nachtelijke hemel. Door de strakke en goed gefocuste 2 ° -bundel -met output gegenereerd door een Philips 25R 550W-motor gekalibreerd op 7800K- schoten twee oneindig dikke witte lichtstralen in de verte, en waren zichtbaar op meer dan 5 km afstand.

Ondertussen werden Barco HDX-W20 FLEX-projectoren opgesteld op het dak van een ander gebouw, tegenover de Slowaakse Nationale Bank, en projecteerden ze over een afstand van 130 tot 150 meter.

Solidariteit

De projectie zelf was in opdracht van de bank om een ​​boodschap van solidariteit aan de bevolking te promoten tijdens zelfisolatie veroorzaakt door de coronaviruscrisis – om een ​​gesprekspunt te creëren en zichtbaar te zijn in de hele stad. De lichtbundels zelf vertegenwoordigden een boodschap van hoop voor een nieuwe toekomst, en dat ‘we het samen redden’. De projectie liep vijf dagen lang tussen 20.00 uur en 12.00 uur, met als hoogtepunt op 29 maart. De projectie werd vanuit vele huis- en slaapkamers bekeken (aangezien het publiek gedwongen is thuis te blijven), maar werd ook gepresenteerd op lokale tv, Facebook en in de gedrukte media.

Martin Gabco was verantwoordelijk voor het showontwerp, inclusief lichten, lasers en tijdcodesynchronisatie, terwijl Pangolin BEYOND-lasersoftware, die ArtNET-signalen kon besturen, de voorkeur had als controlemedium. Dit kwam omdat de productie alleen statische bundels gebruikte en alleen nodig was om de helderheid te regelen en te synchroniseren met projectie-inhoud, positionering van de lamp en focus. De content is gemaakt door Jan Sicko en geleverd via een Resolume-mediaserver, terwijl Vlado Stefanek de video-operator was.

De CEO van Kvant, Michal Simkovic, vertelde: “Het display was buitengewoon indrukwekkend en bleek zeer populair bij zowel de bank die het heeft besteld, als bij het grote publiek.” En Bruce Tian van PR Lighting voegde toe: “Veel dank aan Kvant voor het produceren van zo’n prachtige straalshow om de pandemie van het coronavirus te benadrukken. De kracht van de AQUA 580 Beam vertegenwoordigt ook onze kracht van karakter om deze crisis te doorstaan. PR Lighting staat naast haar partners en klanten en toont diezelfde solidariteit … en samen gaan we winnen.”

Nadere informatie is te vinden op www.pr-lighting.com

Lees voortgang

Delen met anderen