Premier Entertainment Group klaar voor post-corona met Elation Fuze SFX ™

Premier Entertainment Group klaar voor post-corona met Elation Fuze SFX ™

“Ons doel is om onze inventaris en ons personeel op orde te hebben, zodat we direct weer back in business kunnen als we weer mogen opstarten”, zegt de president en eigenaar van de Premier Entertainment Group, Dave Guiler, over een recente overname van Elation Fuze SFX™ LED-moving heads. “Dat was het doel achter de aankoop, om dingen gemakkelijk en snel bij elkaar te krijgen, zodat we ons geen zorgen hoeven te maken over ontbrekende onderdelen.”

Goed voorbereid

Premier Entertainment Group, gelegen in Dothan, Alabama, heeft onlangs 20 Fuze SFX Spot FX-armaturen en andere uitrusting aangeschaft. Hiermee richt de aanbieder van evenementendiensten zich meer op de touringmarkt. Om goed voorbereid te zijn zodra de Covid-beperkingen zijn verstreken, heeft Guiler verlichtingspakketten samengesteld om snel en transportvriendelijk een touringrider te vullen, die ook goed zal werken op festivals en eenmalige shows.

Elation in inventaris           

Guiler richtte Premier Entertainment Group op in 2007, toen hij nog maar 18 was, en heeft het bedrijf sindsdien uitgebreid. Hij kocht ongeveer vijf jaar geleden Elation-uitrusting met de Platinum FLX ™ en houdt ook Fuze Wash 350s ™ in zijn inventaris. Momenteel is 85% van zijn moving heads van het merk Elation. “We hadden de prachtige Platinum FLX, maar voor het aantal shows dat we deden, was het een beetje veel”, zegt Guiler. “De Fuze SFX is van hoge kwaliteit en veelzijdig zoals de FLX, maar met een 300 W LED-bron heeft hij een kleinere voetafdruk. Voor stroomverbruik en output is dit precies wat we nodig hadden en past het goed bij de grootte van de evenementen die we doen.”

Compact

De Fuze SFX is een compacte multifunctionele LED-armatuur met CMY-kleurmenging, 18 zorgvuldig ontworpen gobo’s en een zoom van 4,5 ° tot 38 °. “Elk onderdeel van de functieset was precies wat we nodig hadden”, zegt Guiler. “We wilden een CMY-armatuur met een superbrede stralingshoek die ook smal kon inzoomen om een ​​mooie bundel te krijgen. Naast een goede pasvorm voor middelgrote festivals en shows waarin PEG zich specialiseert, zegt Guiler dat de SFX ook geschikt is voor een kleinere concertlocatie in de buurt van hun winkel waar ze veel shows geven, evenals een nieuwe locatie in de stad.

Demonstratie

Guiler werkte samen met de fabrikant van Elation, Freed Sales, die hem informeerde over de Fuze SFX en het licht voor hem demonstreerde. “Ze zijn waarschijnlijk de beste vertegenwoordiger waarmee we ooit te maken hebben gehad”, zegt hij. “Als we nieuwsgierig zijn naar een lampje en hoe het zich verhoudt tot een ander, kan ik [Freed Sales President] Dustin Pesnell of onze regionale vertegenwoordiger Todd Small bellen en sturen ze het ons binnen direct op of komen langs voor een demo.”

Lees voortgang

Delen met anderen