Primeur: de eerste anderhalve meter vakbeurs in Nederland over de anderhalve meter samenleving

Primeur: de eerste anderhalve meter vakbeurs in Nederland over de anderhalve meter samenleving

Op 26 en 27 augustus 2020 zal de eerste en enige editie van de Anderhalve meter Expo in Nederland plaatsvinden in MECC Maastricht. De Anderhalve meter Expo is de nationale beurs over oplossingen voor uitdagingen uit de anderhalvemeter maatschappij. De Anderhalve meter Expo is de eerste vakbeurs die gaat plaatsvinden sinds het coronavirus in Nederland de kop op heeft gestoken. De initiatiefnemers willen met deze expo aantonen dat een vakbeurs binnen de anderhalve meter samenleving te realiseren is.

Oplossingen delen

Vanaf 1 juli mogen evenementen zonder een restrictie in het aantal personen weer plaatsvinden, rekening houdend met de noodzakelijke coronamaatregelen en protocollen. De organisatoren van de Expo, Buro 10 en Brandt + Fernhout, grijpen de mogelijkheden binnen deze versoepeling aan om de evenementenbranche verder te brengen. Zij laten zien dat met verantwoorde maatregelen en binnen de corona-protocollen het mogelijk is om een beurs te organiseren. De organisatie en alle betrokken partners hebben geen winstoogmerk, het gezamenlijke doel is om branche-overschrijdende oplossingen met elkaar te delen en ondernemend Nederland verder te brengen.

Tweedaagse beurs

De Anderhalve meter Expo is een tweedaagse vakbeurs volledig geënt op de anderhalve meter samenleving. Het thema van de Anderhalve meter Expo is ‘met elkaar, voor elkaar’ waarin exposanten uit diverse branches hun creatieve anderhalve meter innovaties en oplossingen etaleren aan mede-ondernemers die geraakt worden door alle corona-maatregelen. De bezoekers van de Anderhalve meter Expo zijn o.a. ondernemers en beslissers uit de lokale en regionale overheden, recreatie, evenementen, horeca, retail en facilitaire afdelingen. Er wordt een breed scala aan oplossingen gepresenteerd die zij kunnen toepassen binnen hun eigen bedrijfsvoering. Daarnaast is er ook een platform waarop bekende gastsprekers actuele onderwerpen, ideeën en innovaties bespreken en presenteren.

De locatie is MECC Maastricht. MECC Maastricht is hiermee de eerste locatie in Nederland die een nationale beurs laat plaatsvinden en toont daarmee haar innovatieve en leidende positie als venue voor congressen, beurzen, publieksevenementen en zakelijke bijeenkomsten.

www.anderhalvemeterexpo.nl 

Lees voortgang

Delen met anderen