Programma ISE 2022

Programma ISE 2022

Dit rijke inhoudsaanbod helpt deelnemers op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen en te ontdekken wat de toekomst voor de branche in petto heeft. Met een vol programma van conferenties, een breed aanbod van onderwijs van AVIXA en CEDIA, en showvloerpodia en netwerklounges, is ISE 2022 ontworpen om ervoor te zorgen dat alle aanwezigen zich gehoord voelen.

Smart Building Conference

Op 31 januari keert de Smart Building Conference terug met als thema ‘Smart, Safe, Sustainable Building Technologies’. Metisreal-eigenaar Erik Ubels, Kathy Farrington, Global Lead for Digital Buildings Program en IOT Team Manager bij Google, en Matthew Marson, UK Sector Director – Manufacturing + Technology bij Arcadis, zullen onder andere hun inzicht in de snel veranderende ‘wereld’ delen.

Digital Signage Summit

Een enorm populaire sessie van de Digital Signage Summit is wanneer conferentievoorzitter Florian Rotberg van invidis om de tafel gaat met ‘The Big Four’ – hoofden van drie topintegrators en het topsoftwarebedrijf in digital signage – om problemen in de branche aan te pakken. Andere onderwerpen die in 2022 aan bod komen, zijn onder meer groene bewegwijzering, consolidatie van de sector, best practices en de nieuwste technische trends. Sprekers zijn onder meer Alberto Cáceres, CEO bij Trison; Valentina Candeloro, directeur internationale marketing bij Mood Media; Andy Bohli, CEO bij Imaculix; en Christophe Billaud, CEO bij Telelogos.

Control Rooms Summit

Een overvolle agenda voor de Control Rooms Summit zal zich richten op het ontwerpen van een nieuwe, speciaal gebouwde controlekamer. De belangrijkste thema’s die aan bod komen zijn onder meer het definiëren van de reikwijdte van de ergonomie en menselijke factoren, locatie, afmetingen en essentiële componenten van de faciliteit.

Smart Workplace Summit

Smart Workplace Summit maakt zijn debuut als een op zichzelf staand evenement in 2022 en belicht de innovaties die de huidige werkplek opnieuw vormgeven. Geen enkele andere conferentie brengt de drie werelden samen die samenkomen om de slimme werkplek te maken: AV, FM en IT. Bedrijven en organisaties hebben oplossingen nodig die hun kantoren veilig maken voor werknemers en bezoekers. Die hun externe werknemers productiever en hun werknemerservaringen aantrekkelijker maken. De Smart Workplace Summit geeft direct praktisch en uitvoerbaar advies van werkplekintegrators.

Digital Learning Summit

Nu de digitale transformatie in het hoger onderwijs in hoog tempo plaatsvindt, zal de Digital Learning Summit tijdig kijken naar hybride leren. Zoom’s Ted Brodheim en Maud Pols van Microsoft en de Universiteit van Amsterdam behoren tot de sprekers op hoog niveau. https://www.iseurope.org/digital-learning-summit/

Nieuwe evenementen 2022

Er zijn ook twee nieuwe evenementen voor 2022 in de vorm van de Live Events Summit en de Superyacht Technology Summit.

Live Events Summit

De Live Events Summit zal zich richten op belangrijke onderwerpen in de wereld van pro audio.

  • Peter Brandt van Remote Show Productions en Jamie Gosney van Sonosphere bespreken mixen op afstand;
  • Phil Kamp van Klang Technologies en Chris Jones van Southby Productions spreken over meeslepende audio;
  • FOH-ingenieur Simon Thomas zal zijn inzicht geven in het belang van netwerken in liveshows;
  • terwijl Andy Land, Head of Sustainability bij Focusrite, op een Touring Sustainably-panel zal verschijnen.

Superyacht Technology Summit

De Superyacht Technology Summit zal afgevaardigden kennis laten maken met de zeer specifieke technologische vereisten van deze sector. De Tech Talks van de Summit gaan over hoe succesvol te zijn in de industrie en laten zien hoe blue-chipbedrijven succesvol kunnen samenwerken met R&D-teams voor superjachten.

Met het oog op de toekomst zal de Summit ook betrekking hebben op de toekomst van technisch management in de superjachtindustrie, waarbij de technologie als geheel op weg is naar AI, automatisering en slimme interacties. Deelnemers zijn onder meer Derek Munro van Divergent Yachting, Kris Hogg van Samsung en Feargus Bryan die zich uitbreidt over de nieuwe stuurgroep voor technologie.

AVIXA

Geavanceerde AV-oplossingen en de nieuwste trends in de branche worden gepresenteerd in de AV Experience Zone. Deze showfunctie, gepresenteerd in het Spaans, zal perfect uitgevoerde AV-projecten tonen en getuigenissen van klanten presenteren van de meest getalenteerde en ervaren professionals in de sector.

AV Experience Zone

Deze tweede editie van de AV Experience Zone is gericht op eindgebruikers uit belangrijke verticale markten, professionele technici en sessies voor studenten in het vierdaagse programma, met onderwerpen over:

• Ervaringen, creativiteit, Big Data en AI voor de retail- en horecasector

• Unified Communications voor het bedrijfsleven en de horeca

• Event belevingen en technologie (direct, hybride en online) voor de corporate en hospitality sector

• Laatste AV-trends gebruikt bij het leren

• AV en zijn rol in de evolutie van traditionele uitzendingen naar nieuwe platforms

• Een masterclass in de nieuwste meeslepende audiotrends voor studenten en professionals

Ga voor meer informatie naar: http://avxzone.iseurope.org/index.html

AVIXA organiseert een reeks regionale evenementen voor AV-gemeenschappen uit Frankrijk, Duitsland en Italië in zaal CC3.13C en de AVIXA Women’s Council organiseert een panel voor gedeelde ervaringen in de projectiekoepel in hal 5.

AVIXA CTS Testing

Daarnaast zal AVIXA CTS Testing plaatsvinden tijdens de show in samenwerking met Pearson VUE. CTS is door ANSI geaccrediteerd volgens de ISO 17024-norm. Neem voor meer informatie contact op met het EMEA-team van AVIXA via emea@avixa.org. Tests kunnen worden afgenomen in het Engels, Spaans en Duits en voor eventuele last-minute vragen voorafgaand aan het examen of om meer te weten te komen over CTS Prep-cursussen, zullen CTS-inloopsessies worden gehouden in kamer CC3.13C.

Pre-showmiddag

AVIXA organiseert op 31 januari 2022 ook een pre-showmiddag die alleen op uitnodiging is. Belangrijke leidinggevenden in de branche krijgen de kans om de stand van zaken in de AV-industrie te bespreken, waaronder:

• Verstoring van de toeleveringsketen – logistiek, tekorten aan onderdelen

• Groeiende maar verschuivende kansen – de opkomst van contentproductie en streaming, en verschuivingen in conferenties en samenwerking

• Verschuivende behoeften aan vaardigheden – ondersteuning van de prevalentie van AVoIP en de impact op het AV-werkgelegenheidslandschap

Stuur een e-mail naar Lee Dodson, Vice President of Global Industry Engagement (ldodson@avixa.org) om een ​​uitnodiging aan te vragen.

CEDIA

Het programmeren van conferenties om een ​​frisse blik te werpen en nieuwe vaardigheden aan te scherpen, is een kenmerk van de CEDIA-gemeenschap. Wanneer u zich registreert voor ISE, ontdek dan het aanbod in CEDIA’s onderwijsprogramma: professionele certificering, opkomende technologie, ontwerp- en technische vaardigheden en zakelijk succes.

De CEDIA Tech Council zal een speciale sessie leiden op basis van het toekomstgerichte project The Integrator of 2027 met inzichten over hoe de markt verandert en hoe integrators het beste kunnen profiteren van de kansen die voor ons liggen. Klaar om elementen van uw bedrijf opnieuw uit te vinden? Een meeslepende workshop van drie uur helpt deelnemers om een ​​end-to-end Design Thinking-proces te leren en te oefenen. Leslie Shiner, een gerespecteerd bedrijfsadviseur in de branche en CEDIA-fellow, zal een reeks van vier cursussen leiden waarin uitdagingen worden onderzocht op het gebied van projectbeheer, taakkosten, manieren om de winstgevendheid te vergroten en hoe training uw bedrijf kan laten groeien.

CIT

Verdien uw CEDIA Certified Cabling and Infrastructure Technician (CIT)-referentie, nieuw geaccrediteerd door ANSI volgens de ISO 17024-norm. Heb je je CIT al? Geïntegreerde Systems Technician (IST) certificeringstests zijn ook beschikbaar. Neem voor informatie over hoe u zich kunt voorbereiden contact op via de mail: education@cedia.org.

Workshop

Doe mee aan de workshop over de RP22 Audio and Room Design Recommended Practice, gefaciliteerd door Peter Aylett en Rich Green. Hoop niet dat uw HDMI-installaties betrouwbaar zijn – weet dat ze dat zijn. Registreer u voor de CEDIA/CTA-RP28 HDMI-systeemontwerp en aanbevolen praktijk voor verificatie, gehost door Jason Dustel van Murideo.

De CEDIA All Access Training Pass biedt onbeperkte toegang tot CEDIA-onderwijssessies tijdens de show (exclusief tweedaagse cursussen in samenwerking met ISF en de Home Acoustics Alliance). De All-Access Training Pass is beschikbaar voor pre-booking tegen een exclusief Early Bird-tarief van € 230 voor leden en € 300 voor niet-leden. Als alternatief kunnen individuele cursussen à la carte worden geboekt.

De inschrijving is nu geopend. Mis het niet, boek hier uw ticket voor ISE 2022: https://iseurope.org/register.php

Integrated Systems Europe, ISE 2022, vindt plaats op de Fira de Barcelona Gran Vía op 1-4 februari 2022. Het ISE Conference-programma loopt van maandag 31 januari tot en met vrijdag 4 februari. Ga voor meer informatie naar www.iseurope.org

Lees voortgang

Delen met anderen