Q-lite neemt activiteiten Led-schermXL over

Q-lite neemt activiteiten Led-schermXL over

Zes jaar lang richtte Led-schermXL zich op LED-schermen bij sportclubs, reclameobjecten en grote LED-masten, voornamelijk in Nederland. Elk jaar steeg de omzet en omvang van de projecten. Net als bij veel andere bedrijven heeft de Corona periode ook grote invloed op de huidige business en de continuïteit van Led-schermXL gehad. Met veel passie voor zijn werk wil Leo Groenendijk graag de continuïteit aan zijn klanten blijven bieden, maar dat is helaas in deze bestaande onzekere tijden bijna niet mogelijk. Vandaar dat oprichter Leo Groenendijk contact heeft gezocht met Q-lite om samen naar een mogelijke samenwerking te kijken.

Meerwaarde

Na verschillende constructieve gesprekken is de meerwaarde van een integratie van de activiteiten van LED-schermXL met Q-lite duidelijk, zegt Jacco Zwart (commercieel directeur). Q-lite zal de huidige service-activiteiten overnemen en alle lopende (en nieuwe) opdrachten uit gaan voeren. Leo Groenendijk wordt accountmanager bij Q-lite.

Door het brede productgamma van Q-lite kan LEO Groenendijk zijn bestaande netwerk ook meer totaaloplossingen gaan aanbieden. De bestaande klanten van LED-schermXl zijn verzekerd van continuïteit en de nazorg van de geleverde projecten en Q-lite breidt zijn bestaand netwerk uit.

Kortom: Een win-winsituatie voor iedereen.

Lees voortgang

Delen met anderen