QubiQ rookmachines – Smoking Hot

QubiQ rookmachines – Smoking Hot

Showtec introduceert een nieuwe serie rookmachines onder de naam QubiQ. In deze serie worden drie nieuwe rookmachines en een fazer geïntroduceerd, de QubiQ S1000, QubiQ S1500 en QubiQ S2500 rookmachines, en de QubiQ F1500 fazer, terwijl er nog meer modellen in de pijplijn zitten. Ze zijn rijk aan functies, veilig en betrouwbaar, met een praktisch en uniek uitziend ontwerp.

De QubiQ-serie rookmachines is Showtec’s nieuwste toevoeging aan hun arsenaal van FX-hardware. Alle vier zijn ze handmatig, via DMX, of via afstandsbediening te bedienen, en bieden ze de gebruikelijke controleparameters zoals outputniveau (0 – 100 %) en timerinstellingen. Wat anders is dan bij andere rookmachines, is dat de temperatuur van het verwarmingselement in real-time op het display kan worden gevolgd (in % van de normale bedrijfstemperatuur). Dit biedt de unieke mogelijkheid om het vermogen zodanig af te stellen dat de verdamper niet zover afkoelt dat de machine opnieuw zou moeten gaan opwarmen. Op deze manier kan een ononderbroken werking worden gegarandeerd tot het reservoir leeg is.

De QubiQ-serie is uitgerust met een dubbele beveiliging tegen te hoge temperatuur en een vloeistofpeildetector die aangeeft wanneer de tank bijna leeg is. Dit maakt het een betrouwbare en veilige partner voor zowel podiumproducties als feesten. De QubiQ S1000 is een 1000W-fogger met een 1-L tank, de S1500 gebruikt een 1500W-verwarmingselement en een 1,5L-tank, terwijl de S2500 2500 W verwarmingsvermogen heeft en een 2,3L-tank. De QubiQ F1500 is een 1500W-fazer met een tankinhoud van 2,3 L. Deze genereert een fijnere nevel dan de foggers.

Een afstandsbediening met timerfunctie wordt meegeleverd, maar kan ook apart worden aangeschaft.

Lees voortgang

Delen met anderen