RCF Sound & Education Roadshow bij Bax Music in Nederland en België

RCF Sound & Education Roadshow bij Bax Music in Nederland en België

RCF is verheugd de eerste etappe van een roadshow door Nederland en België aan te kondigen. De roadshow stopt in oktober en november bij verschillende showrooms van Bax Music. Geïnteresseerd in het uitbreiden van uw kennis over geluidstechnologie en luidsprekers? Benieuwd naar wat RCF in petto heeft? Kom naar Bax Music voor een indrukwekkende demo en training, geheel gratis, verzorgd door de experts van RCF!

Data:

Woensdag 25 oktober in Rotterdam

Woensdag 15 november in Amsterdam

Woensdag 22 november in Antwerpen, België

Woensdag 29 november in Goes

Agenda:

De productspecialisten van RCF zullen in elke showroom een ​​reeks RCF-luidsprekers presenteren, waaronder 2x NXL 24, 2x NX 912, 2x 910-AX, 2x 910A, 2x EVOX-8 en 2x SUB 8003.

In de training komen onderwerpen aan bod als de geschiedenis van RCF, het productaanbod van RCF, het belang van geluidskwaliteit, het maken van de juiste keuzes bij het opzetten van een geluidsinstallatie en het ontwerpen van een faseplan.

Daarnaast worden er via multitracks diverse sprekercombinaties gedemonstreerd en is er voor de aanwezigen ruimschoots gelegenheid om vragen te stellen aan de specialisten.

Kortom het belooft een informatieve en spannende dag te worden die u niet mag missen. Registreer je via onderstaande link, bezoek je favoriete winkel en laat je inspireren door de betoverende geluiden van RCF! Op elke locatie vindt de training tweemaal plaats.

Aanmelden voor de trainingen kan via deze link: https://www.bax-shop.nl/nieuws-items/rcf-sound-education-roadshow-event

Lees voortgang

Delen met anderen