Rentman Verhuursoftware lanceert een verbeterde gebruikerservaring

Rentman Verhuursoftware lanceert een verbeterde gebruikerservaring

Rentman Verhuursoftware heeft een vernieuwde en geoptimaliseerde gebruikerservaring geïntroduceerd. Na twee jaar van intensief feedback verzamelen en vele gebruikerstests, heeft het team een, snellere en beter georganiseerde verhuurmanagement-oplossing voor AV- en evenementenverhuurders gecreëerd.

Sinds de release van de laatste versie terug in 2016, zijn er veel nieuwe features toegevoegd aan de bestaande software. Hoewel alle toevoegingen hielpen met het optimaliseren van materiaalbeheer, offreren en personeelsplanning namen ze ook steeds meer schermruimte in beslag.

“Wanneer je in de dynamische evenementenindustrie opereert, wil je niet worden afgeleid door zaken die niet van belang zijn voor je taken”, vertelt Simon Pool, hoofd software-ontwikkeling bij Rentman. ”Om een soepelere ervaring te bieden en Rentman voor te bereiden voor toekomstige ontwikkelingen zijn we teruggegaan naar de tekentafel om alles slimmer en efficiënter in te richten.

Een aantal van de verbeteringen die je in het vernieuwde Rentman tegenkomt:

● Optimaal gebruik van schermruimte, meer opties voor aanpassingen, en eenvoudigere navigatie.

● Gedetailleerd bijhouden van voorraadmutaties bij de aan- en verkoop van materialen en inzicht in waar je materiaal kwijt bent geraakt.

● Visuele projectvoortgang, waarmee gebruikers in een oogopslag zien welke taken al gedaan zijn en welke nog moeten gebeuren.

● Persoonlijke dashboard waarin je zicht houdt op aankomend werk, de financiële thermometer, en taken.

● Een vernieuwde document-editor, voor het aanpassen van offertes, facturen, en pakbonnen.

● Een algehele verbetering van workflows zonder dat de fundering van Rentman is gewijzigd.

Bedrijven die het vernieuwde Rentman graag willen proberen krijgen momenteel de eerste 90 dagen gratis.

Over Rentman

Rentman is de marktleider op het gebied van software-oplossingen voor AV- en evenementverhuurders. De software brengt materiaalplanning, activiteiten en communicatie samen voor deze bedrijven om efficiënter te kunnen werken.

Contact

Nina Vollstedt, 030 – 227 1845, nina@rentman.io

Lees voortgang

Delen met anderen