Riedel werkt samen met Kaiser Showtechnik om evenementen gerichter te bedienen

Riedel werkt samen met Kaiser Showtechnik om evenementen gerichter te bedienen

Kaiser Showtechnik heeft Riedel’s Artist Intercom, Bolero Wireless Intercom, SmartPanels, interfaces en headsets in zijn verhuurvloot opgenomen en stelt deze oplossingen nu beschikbaar als dry hire aanbieder voor evenementen in de DACH-regio. De achtergrond van de uitgebreide investering door de Augsburgse aanbieder van evenemententechnologie is de voortdurend toenemende en uitgebreide vraag naar Riedel-intercomsystemen.

Specialiseren

Het doel van Kaiser Showtechnik is om zich te specialiseren in de Riedel-systemen. Daarom zullen de Riedel-ingenieurs als onderdeel van de samenwerking een uitgebreide training van medewerkers uitvoeren en de experts van Kaiser Showtechnik uitrusten met de nodige know-how om ondersteuning, systeembeheer en integratie in Riedel-kwaliteit te garanderen.

Beide bedrijven zijn voornemens de samenwerking te intensiveren, met name op het gebied van service en verkoop, om zo de lokale klanten op evenementengebied nog sneller en efficiënter te kunnen bedienen.

Marktleider

“Naar onze mening is Riedel marktleider in de intercomsector. Bovendien past hun bedrijfsfilosofie van kwaliteit en betrouwbaarheid perfect bij die van ons. Daarom hebben we besloten om deze investering te doen”, zegt Maxx Kaiser, Managing Director van Kaiser Showtechnik. “Met deze samenwerking breiden we niet alleen ons portfolio uit met extra hoogwaardige producten, maar ook de know-how van ons team. We kijken er nu al naar uit om met deze nieuwe, diepgaande expertise op meer holistische wijze aan de eisen van onze klanten te kunnen voldoen.”

Samenwerking

De samenwerking zorgt er niet alleen voor dat oplossingen zoals de bekroonde draadloze Bolero-intercom van Riedel gemakkelijker verkrijgbaar zijn, maar stelt bestaande Riedel-klanten ook in staat om hun systemen snel en eenvoudig te upgraden om naadloos te voldoen aan zelfs de kortdurende veranderende behoeften van hun klanten.

“Deze samenwerking zal van groot belang zijn voor onze twee bedrijven, zowel op het gebied van droge verhuur als productieondersteuning”, zegt Niklas Rautenberg, teamleider verkoop Duitsland bij Riedel. “De laatste tijd wordt het steeds uitdagender om recht te doen aan de enorme belangstelling voor onze oplossingen in de regio. De samenwerking met Kaiser Showtechnik zal onze klanten de gebruikelijke servicekwaliteit blijven garanderen en zal ongetwijfeld nieuwe normen stellen in de branche.”

Lees voortgang

Delen met anderen