Riedel zorgt voor veilige teamcommunicatie in de NBA-bubbel van 2020

Riedel zorgt voor veilige teamcommunicatie in de NBA-bubbel van 2020

Riedel’s Bolero en Artist Intercom vormen een uitgebreide communicatie-backbone voor de 2020 NBA Bubble in Orlando, Florida. De NBA-bubbel die bij Walt Disney World is gebouwd, is een strikte isolatiezone die spelers en productieteams beschermt tegen COVID-19, waardoor het basketbalseizoen 2019-2020 kan doorgaan.

Hygiëneconcept

Firehouse Productions implementeerde de Riedel-oplossing op maat van een allesomvattend hygiëneconcept, waarmee ambtenaren, trainers en productieteams veilig kunnen communiceren tijdens de NBA-wedstrijden in het ESPN Wide World of Sports Complex.

Riedel-backbone

“Met deze uiterst complexe en veeleisende opstelling voor de NAB was er voor ons geen andere optie dan een Riedel-backbone. In samenwerking met het Riedel-team zijn we erin geslaagd om een ​​echt elegante en geïntegreerde oplossing te ontwikkelen die kristalheldere communicatie mogelijk maakt en er tegelijkertijd voor zorgt dat alle betrokkenen op veilige afstand van elkaar blijven”, zegt Vinny Siniscal van Firehouse Productions. “Dankzij de mogelijkheid om klantspecifieke logische functies in het Artist-netwerk te programmeren, konden we extra redundantie inbouwen en een effectieve monitoring van het hele intercom-ecosysteem garanderen. Juist deze eigenschappen maken vaak het verschil bij grote evenementen.”

De opzet van Firehouse Productions bestaat uit 12 Riedel Artist Intercom Nodes, die bijna 500 actieve poorten bieden voor 113 Master Panels, 57 Performer Beltpacks, 116 Bolero Beltpacks en 186 analoge 4-draads verbindingen naar zes OB-wagens ter plaatse.

Bolero-netwerk

Het Bolero-netwerk, dat is gebaseerd op twee redundante hub-and-spoke-netwerken met Luminex-switches, biedt tot 128 multicast-stromen en ruimte voor uitbreiding als er meer beltpacks nodig zijn. Omdat Bolero niet alleen door productieteams wordt gebruikt om te communiceren, kunnen coaches en officials ook praten met scorers en andere teamleden die nu afgeschermd zijn achter plexiglas schermen aan de rand van het veld.

“De installatie in de NBA Bubble laat zien dat het altijd de moeite waard is om traditionele denkpatronen te doorbreken. We zijn verheugd dat Riedel zo’n belangrijke rol heeft kunnen spelen bij de hervatting van een van ’s werelds meest populaire sporten’ ”, aldus Joyce Bente, President en CEO van Riedel North America. slim gebruik verzekerd.” 

Lees voortgang

Delen met anderen