Robe lanceert nieuw LEDBeam 350 bewegend licht

Robe lanceert nieuw LEDBeam 350 bewegend licht

Voor degenen die bekend zijn met de enorm succesvolle kleine LEDBeam 150 ™, is dit een grotere, helderdere – 6.600 lumen – variant die nog meer kracht en aanwezigheid levert voor diegenen die kristalheldere stralen en prachtig rijke kleurbeurten willen. Robe heeft alle functies behouden die de LEDBeam 150 tot een winnaar maakten, inclusief een spectaculair zoombereik – 3,8 tot 60 graden – en innovatieve lenscoatingtechnologie die de lenzen helderder en krasvrij houdt.

Antistatische eigenschappen

Antistatische eigenschappen verminderen verder stofophoping op de lens, en de nieuwste coatingbehandeling biedt talloze extra voordelen, zoals het verlengen van de tussenpozen tussen het reinigen en het verbeteren van de lichtopbrengst.

Geavanceerde technologie

Meer geavanceerde technologie omvat CPulse ™, Robe’s veelgeprezen Pulse Width Modulation-regelsysteem dat cameraflikkeringen op het scherm verwijdert, waardoor de LEDBeam 350 een uitstekende match is voor de meest geavanceerde HD- en UHD-camerasystemen.

Populaire functies

Alle meest populaire functies van de kleinere LEDBeam – inclusief snelle beweging, kleurmenging, zoom en controle kunnen worden gehandhaafd via een ‘compatibiliteit’ -modus, waardoor de naadloze combinatie van zowel 150 als 350 modellen samen op dezelfde rig mogelijk is voor perfecte continuïteit.

LED-multi-chips

De 12 x 40W RGBW krachtige LED-multi-chips bieden veel hoogwaardige output en superieure CMY-kleurmengregeling. DataSwatch ™ bevat 66 voorgemengde kleuren en tinten, waaronder wit voor snelle, betrouwbare kleurselectie, en Robe’s L3 Low Light Linearity-systeem levert onmerkbare vervaging tot absolute black-outs.

Stilte is cruciaal in bepaalde scenario’s, en het geavanceerde koelsysteem van de LEDBeam 350 en de nieuwe supergladde zoomstappenmotoren maken hem uitzonderlijk stil en ideaal voor televisie-, theater-, performance- en evenemententoepassingen waar geen ruis cruciaal is.

Halogeenlampmodus

Met het oog op theater en performance is ook een uitstekende emulatie van wolfraamlampen mogelijk via de ‘halogeenlampmodus’, die perfect de roodvervaging en de thermische vertraging van lampen nabootst in verschillende bereiken van 750W tot 2500W. Verdere finessing is mogelijk met behulp van de variabele CTO (virtueel kleurenwielkanaal) voor perfect wit van 2.700K tot 8.000K.

Een optionele Epass ™ Ethernet-switch zorgt automatisch voor netwerkconnectiviteit voor het geval de armatuur stroomuitval ondervindt. Met het oog op veelzijdigheid heeft Robe de LEDBeam 350 ™ FW-versie ontworpen om een ​​straal van het Fresnel-Wash-type te bieden voor gladdere randen en optimale kleurhomogenisatie.

Lichtgewicht

Met een gewicht van minder dan 10 kilo is het apparaat enorm krachtig vanwege zijn lichte gewicht, terwijl het compacte formaat het zelfs in de meest krappe studio’s of ruimtes zeer bruikbaar maakt. Al met al is het een zeer degelijke en betrouwbare investering met alle Robe-garanties voor meerdere toepassingen, van speciale evenementen en liveshows tot installaties.

LEDBeam 350 zal bovendien naadloos werken in combinatie met andere industriestandaard Robe-armaturen zoals de LEDBeam 150, ESPRITE, MegaPointe, Spiider en vele anderen.

www.robe.cz/ledbeam-350

Foto’s: showafbeeldingen zijn van Nathan Wan

Lees voortgang

Delen met anderen