RSL AV Solutions is de Europese importeur/distributeur geworden van MagicMeerkat

RSL AV Solutions is de Europese importeur/distributeur geworden van MagicMeerkat

MagicMeerkat is totaal nieuw in Europa. Een all-in-one solution gebaseerd op het populaire VMix mixer solution platform. Naast de all-in-one solution produceert MagicMeerkat ook consoles voor replay en een 12-kanaals bediening. Deze consoles gaan op zeer korte termijn – per augustus leverbaar – ook geproduceerd worden voor de populaire Blackmagic Design Atem switchers.

All-in-one solution

MagicMeerkat’s all-in-one solution is zeer compact. Het formaat van een grote kunststofkoffer, maar met zeer veel mogelijkheden. 3 FHD ips schermen, 2x console (12 kanaals en replay), 4 kanaals AJA capture card, 3x hsdi out en 3x hdmi out, 16-kanaals audio in en out, Dante integratie, NDI integratie max 12 kanalen, PTZ integratie, virtuele studio’s, sociale media integratie, titelgeneratoren, 4me videomixer mogelijkheden, 4x overlays, chromakey op meerdere kanalen, skype, zoom calls, audio matrix, VST pugins audio, intercomintegratie, (dante, analoog, unity, IP), multirecording, 4-kanaals replay, 3x seperate streams, shading op inputbron.

Complete OB-van in een koffer
Kortom MagicMeerkat is een complete OB-van, maar dan in de grootte van een grote kunststof koffer tegen een budgettair zeer interessant niveau. MagicMeerkat is ook als demo beschikbaar. Zowel in het kenniscentrum/experience center in Breda, alsook op locatie. Bij de aanschaf van de MagicMeerkat is er een dag cursus vmix inbegrepen. Deze cursus is custom made en zal toegespitst worden op het kennisniveau van de relatie.


Meer informatie: www.rsl.nl of info@rsl.nl
Tel: 076-560 1034

Lees voortgang

Delen met anderen