Samsung Galaxy S21 FE 5G vanaf vandaag in Nederland te koop

Samsung Galaxy S21 FE 5G vanaf vandaag in Nederland te koop

Na een succesvolle lancering tijdens CES 2022 is de Samsung Galaxy S21 Fan Edition (FE) 5G vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. De smartphone beschikt over prestaties en functies op vlaggenschipniveau in zowel de camera, display, batterij en beveiliging.

“We hebben alles waar fans het meest van houden gecombineerd en zo de ultieme, op fans geïnspireerde, smartphone gecreëerd”, zegt Gerben van Walt Meijer, Marketing Manager Mobile van Samsung Nederland. “De fan-editie van de S21 blinkt uit in krachtige prestaties, professionele camera en naadloze ecosysteemconnectiviteit, en dat alles in een verfijnd, iconisch ontwerp.”

De S21 FE heeft het slanke en stijlvolle design dat zo kenmerkend is voor de S21-serie. Door de slanke behuizing van 7,9 mm is de S21 FE erg handzaam. Het iconische Contour-Cut frame integreert naadloos met de camerabehuizing en dat zorgt voor een premium look. De serie verschijnt in zachte, warme kleuren. Van het subtiele, zachte Groen en Lavendel tot het klassieke en tijdloze Grafiet en Wit. Alle kleuren zijn afgewerkt met een matte finish.

Epische prestaties voor de echte fan
De S21 FE is uitgerust met de supersnelle applicatieprocessor die in de hele S21-serie schittert. Met de ultrascherpe graphics en touch response van 240Hz ben je verzekerd van een ultieme ervaring. Scroll soepel door je sociale media-feeds met een verversingssnelheid van 120Hz en bekijk je favoriete shows op een Dynamic AMOLED 2X-scherm met hoge resolutie.

Voor geweldige foto’s
Met de verbeterde Night Mode maak je de helderste beelden in het donker. En met de 32 MP front camera maak je superieure selfies die je verder upgradet met de verbeterde AI Face Restoration. Met Dual Recording leg je vast wat zich voor én achter je afspeelt.

Focus op maatwerk en veiligheid
Dankzij Samsungs intuïtieve One UI 4 geef je je ideale mobiele ervaring vorm. Startschermen, pictogrammen, notificaties, wallpapers1 en nog veel meer stel je in zoals jij dat wilt. De widgets zijn opnieuw ontworpen en geüpgraded om je ultieme personalisatiemogelijkheden te bieden. In het privacy dashboard komt de controle over je eigen veiligheid en privacy samen op één handige plek.

Verkrijgbaarheid
Vanaf 11 januari is de Galaxy S21 FE 5G beschikbaar voor € 749,- (128 GB) en € 819,- (256 GB). De 25W Super Fast Charger is los verkrijgbaar. Bezoek voor meer informatie https://www.samsung.com/galaxy-s21-fe-5g/ en http://samsungmobilepress.com.

Over Samsung Electronics
Samsung Electronics inspireert mensen en creëert de toekomst met vernieuwende ideeën en technologieën. Wij zijn toonaangevend in de wereld van TV’s, smartphones, wearables, tablets,huishoudelijke apparaten, netwerksystemen, geheugen, systeem-LSI, gieterij en LED-oplossingen. Het laatste nieuws, artikelen en persmateriaal vind je op Samsungs Newsroom op https://news.samsung.com/nl en onze blogs Explore en Insights.

Lees voortgang

Delen met anderen