Schoko pro investeert in Cameo OPUS en ZENIT

Schoko pro investeert in Cameo OPUS en ZENIT

Opgericht in 1982, heeft schoko pro GmbH zich in meer dan 40 jaar ontwikkeld tot een van de grootste dienstverleners op het gebied van evenemententechnologie in Duitsland. Met zijn drie units (Original Stars: event- en mediatechnologie inclusief streaming & conferencing; Mechanical Artists: podiumtechnologie, kinetiek en speciale constructies; Digital Performers: software, media & digitale netwerken) dekt het door de eigenaar geleide bedrijf alle competenties en bewijst het dat technologie creatief kan zijn en dat creatieve ideeën technisch perfect werken.

Op zoek naar spotlights die vanwege hun veelzijdigheid kunnen worden gebruikt voor een breed scala aan eisen, heeft schoko pro onlangs gekozen voor producten uit het Cameo-portfolio.

Werkpaard

De investering omvat OPUS SP5-profielmovingheads, ZENIT B200 batterij-LED-buitenwashlights en ZENIT B60 B-batterij IP65 LED-par-spots. “We hebben Cameo al regelmatig op tal van evenementen in droge verhuur gebruikt en hebben ons kunnen overtuigen van de kwaliteiten van de schijnwerpers”, legt Wilko Weiß, afdelingshoofd Lighting & Rigging bij schoko pro, uit. “De OPUS SP5 is met zijn twee gobowielen en de sluiterschuifregelaars veelzijdig en een echt werkpaard, waarmee we de komende jaren plezier kunnen hebben en een groot deel van onze evenementen kunnen dekken.”

Met de twee ZENIT batterij koplampen heeft schoko pro de oude batterijlampen in zijn eigen technologieportfolio vervangen. Naast de vlotte batterijservice van Cameo was het oorspronkelijke team vooral onder de indruk van de prestaties en kleurmenging van de RGBW-leds en de accessoire-opties. “Omdat we naast de ZENIT B200 iets wilden hebben in de stijl van een klassieke ‘PAR-can’, hebben we ook voor de ZENIT B60 gekozen: licht en gebruiksvriendelijk en daarom perfect als klassieke uplight”, bevestigt Weiß.

24-uursrace van Le Mans

De nieuwe Cameo-koplampen werden voor het eerst gebruikt – samen met de ZENIT W600 en ZENIT W600 SMD LED-washlights – tijdens de beroemde 24-uursrace in Le Mans. Naast buitenevenementen zullen de nieuwe modellen hun flexibiliteit ook demonstreren op gala-evenementen en congressen, zoals The Founder Summit, dat dit jaar als Duitslands grootste oprichters- en ondernemersconferentie meer dan 7.000 bezoekers naar het RheinMain CongressCenter Wiesbaden trok.

Toekomst

schoko pro plant nu al nieuwe investeringen voor de toekomst, onder meer op het gebied van LED fresnellenzen en profilers. Voor Wilko Weiß zal Cameo ook hier op de shortlist staan: “Cameo heeft zich in de loop der jaren zeer goed ontwikkeld en is nu voor ons een echt alternatief op de markt. Ook door samen te werken met grote dry hire bedrijven. Daarnaast spelen snelle communicatie en bereikbaarheid – zeker in de huidige tijd – een grote rol voor ons.”

schoko pro GmbH heeft geïnvesteerd in de volgende Cameo-producten:

  • OPUS SP5 profiel bewegende kop
  • ZENIT B200 draadloze led-waslamp voor buiten
  • ZENIT B60 B batterij IP65 LED Par koplamp

#Cameo #ForLumenBeings #EventTech #ExperienceEventTechnology

Extra informatie:

schokopro.com

cameolight.com

adamhall.com

Lees voortgang

Delen met anderen