Senci toont nieuwe producten op CUE2024

Senci toont nieuwe producten op CUE2024

Met CUE 2024 in Rotterdam voor de deur blijven het drukke tijden voor distributeur Senci. Directeur Carlos Rego zegt daarover: “Vier jaar geleden hadden we een bijzonder goede ervaring met CUE. Nu zijn we blij er weer terug te zijn en willen graag onze nieuwe producten laten zien. Bijvoorbeeld de nieuwe X5 familie van German Light Products (GLP).”

Carlos vervolgt: “Je moet weten dat de voorloper, de X4 productlijn, meer dan tien jaar op de markt is. De X5 producten zijn met de RGB lime chip echt weer een stap voorwaarts. De belangrijkste producten zijn de X5, X5 Compact en de X5 BAR. Deze laatste is nu naast de gewone uitvoering ook als IP65-variant leverbaar. Fusion is eigenlijk het GLP-merk voor waterdichte producten (IP65). Hierbij staan met name de EXO Wash, Beam en Spot moving heads vanwege de concurrerende prijs naast de extreem goede prestatie sterk in de belangstelling. Dat geldt ook voor de nieuwe XPAR 12Z en XPAR18Z met de enkele Fresnell lens voor de klassieke look in combinatie met de RGBL LED technologie. Interessant te weten is dat door deze waterdichte afwerking ze ook veel minder storinggevoelig zijn, wat zeker voor de rental bedrijven heel interessant is.“

SIXTY82 truss producten

Senci is ook de distributeur van SIXTY82 truss producten. De nieuwe TPM-serie truss past op de bestaande truss-producten, maar is wel tot 25% sterker dan de traditionele 30-er truss. De TPM-serie is volledig robot-gelast en heeft opnieuw ontworpen diagonaal braces voor een verbeterde sterkte en stabiliteit. Het geëxtrudeerde eindframe draagt niet alleen bij aan de verbeterde sterkte maar is ook 100% vierkant. Door deze perfecte pasvorm zijn ze gemakkelijker en veiliger aan andere trusscomponenten te koppelen. De nieuwe, makkelijk te herkennen, spigots ten slotte zijn van een sterker materiaal gemaakt.

Met LEDBLADE heeft Senci een bijzonder merk. Nieuw zijn de pixelgestuurde led-cirkels. Met een indrukwekkende lijst interfaces en makkelijke montage een niet te onderschatten product. Door de fijne pitch en de makkelijke controlemogelijkheden zijn deze producten uniek. Daardoor kunnen de creatieve mogelijkheden van deze cirkels nu als verhuur-item ingezet worden.

“Met de COMPULITE Vibe familie bieden we natuurlijk een rock-solid product aan”, vertelt Carlos Rego. “Naast de reeds bestaande Vibe en Vibe M producten komen we nu ook met de compacte Vibey en de Vibe PC versie. Vibey is de ultieme compacte console. Vibey heeft maar één ingebouwd 21,5″ Full HD multi-touch scherm, maar hij is net zo krachtig als de originele Vibe. Met een breedte van slechts 72 cm, een hoogte van 47 cm en een gewicht van 19,5 kg is hij makkelijker mee te nemen en te hanteren.

De Vibe PC software is een standalone werkstation voor training, offline bewerking en kan ook worden gebruikt als een volledig standalone workstation. Met de Vibe PC software is het nu makkelijker om ook beginners bekend te laten worden met dit intuïtieve platform om licht te bedienen. Door accessoires toe te voegen zoals de Wings en ePorts wordt het een echte lichtconsole.”

“We hebben natuurlijk nog veel te doen, maar kijken nu al uit naar CUE 2024!”, aldus Carlos.

Lees voortgang

Delen met anderen