Sennheiser: exclusief preview-evenement van EW-DX in België

Sennheiser: exclusief preview-evenement van EW-DX in België

EW-DX is de nieuwste toevoeging aan de Evolution Wireless Digital-familie van radiomicrofoons.
•   Kom kijken naar de complete productlijn EW-DX;
• Ontdek welke plek EW-DX inneemt in het Sennheiser wireless portfolio;
• Leer hoe EW-DX intermodulatie elimineert en frequentiecoördinatie vereenvoudigd;
• Voel EW-DX met uw eigen handen en bespreek uw volgende projecten met onze technische experts;
• Probeer het volledige gamma aan Sennheiser en Neumann draadloze capsules, revers- en nekbandmicrofoons en hoofdtelefoons.

Volker Schmitt, Manager Technical Application Engineering bij Sennheiser

Preview-evenement

“We hebben dit event op 27 oktober in België afgestemd op iedereen die met live audioproductie en draadloze microfoonsystemen werkt zoals geluidstechnici en -ontwerpers, theateroperatoren en AV-technici”, zegt Volker Schmitt, Manager Technical Application Engineering bij Sennheiser. “Ook productiemanagers, locaties voor liveoptredens, audioconsulenten en alle teams bij de kanaalpartners van Sennheiser die betrokken zijn bij de verkoop en verhuur van radiomicrofoons zijn van harte welkom. Tijdens het event zullen de aanwezigen het nieuwe EW-DX-systeem uit eerste hand kunnen bekijken, en hun vragen persoonlijk kunnen bespreken met de technische specialisten van Sennheiser. We kijken erg uit naar deze face-to-face ontmoetingen waarbij we kunnen samenkomen met onze klanten en de visie en meningen van specialisten en collega’s uit de sector kunnen leren kennen!“

Als onderdeel van de Evolution Wireless Digital-familie zal de EW-DX zich richten op zaken als de laagste latentie op de markt, handige en spectrumbesparende equidistante frequentieruimte en een ultrabreed dynamisch ingangsbereik. Een simpele druk op de knop is alles wat nodig is om de Auto Scan-functie automatisch frequenties toe te wijzen met behulp van een equidistant afstemmingsraster waarmee meer kanalen in een bepaald frequentievenster kunnen worden verpakt.

Klanten kunnen zich hier registreren voor het event in België. We kijken er erg naar uit u te mogen verwelkomen!

Lees voortgang

Delen met anderen