Sennheiser is exclusieve AUDAC-distributeur in India

Sennheiser is exclusieve AUDAC-distributeur in India

AUDAC kondigt met trots een samenwerking aan met het Duitse audiomerk Sennheiser, als de nieuwe exclusieve distributeur van hun innovatieve audio-oplossingen op de Indiase markt. Sennheiser zal de verkoop, distributie en service van de volledige AUDAC-productlijn in India, waar het hoofdkantoor is gevestigd in Gurugram en vestigingen in Mumbai en Bangalore, beheren.

Het Sennheiser-team in India biedt een groot scala aan audioapparatuur van meerdere audiomerken die nu worden ondersteund door de ervaring en producten van AUDAC. Het bedrijf heeft sinds 2007 een rijke ervaring en een team van 77 betrouwbare medewerkers opgebouwd. AUDAC kondigt aan een toevoeging te zijn aan het bestaande assortiment van de distributeur.

Distributienetwerk

“Dit is een opwindend partnerschap voor ons en zal ons verder helpen ons distributienetwerk te versterken. Bij Sennheiser geloven we in het bieden van het beste aanbod aan al onze klanten. Samenwerken met AUDAC biedt ons het platform om onze passie voor innovatieve audio-oplossingen te delen met gelijkgestemde bedrijven. Sennheiser heeft een van de grootste verkoop-, service- en ondersteuningsactiviteiten in India en deze nieuwe samenwerking zal de relatie met onze klanten verder versterken. We kijken uit naar een sterke en langdurige samenwerking met hen”, aldus Vipin Pungalia, Director-Professional Segment.

De internationale verkoopdirecteur van AUDAC, Mark Asselberghs, is even enthousiast over de nieuwe benoeming. “Sennheiser is een gevestigde distributeur die hun markt door en door kent. Ze begrijpen het belang van niet alleen de verkoop van een product, maar ook de toegevoegde waarde van uitstekende service en technische ondersteuning in elke fase van het project. En dat is precies waar AUDAC voor staat.”

Bezoek de AUDAC-website op audac.eu of neem contact op met mkt@pvs.global voor meer informatie.

Lees voortgang

Delen met anderen