Sennheiser lanceert nieuwe campagne Audio4Video

Sennheiser lanceert nieuwe campagne Audio4Video

Sennheiser lanceert drie nieuwe productlijnen in het kader van de nieuwe Audio4Video-campagne: de compacte MKE400 microfoon voor camera’s, de XS Lav-microfoon voor smartphones en laptops, en verschillende mobile kits. De audio-expert brengt op die manier opnieuw een uitgebreide reeks kwalitatieve producten op de markt, specifiek gericht op het creëren van audiovisuele content, ongeacht smaak en budget.

Een compacte Shotgunmicrofoon voor boeiende content

Sennheiser vindt zijn MKE 400 opnieuw uit en geeft zijn compacte shotgunmicrofoon alle professionele functies die je van een cameramicrofoon verwacht

Vloggers, videografen en mobiele journalisten weten dat verhalen vertellen net zo goed een kunst als een ambacht is. En om een verhaal tot leven te brengen, is geluid het middel bij uitstek. Of je nu iemand interviewt, commentaar levert of een omgeving laat horen, geluid is essentieel om je publiek aan te spreken en te boeien. Om de auditieve horizon van creators te verbreden lanceerde Sennheiser de nieuwe MKE 400, een precieze, compacte directionele shotgunmicrofoon die DSLR/M’s en mobiele apparaten meteen ook een meeslepend geluid geeft.

Het volledige persbericht over de MKE400 leest u hier.  

Eenvoudige en doeltreffende audio-oplossing voor vloggers

Sennheiser XS Lav reversmicrofoon voor contentontwikkeling

Sneller en eenvoudiger hoogwaardig stemgeluid toevoegen aan je video’s dan dit, kan waarschijnlijk niet : speld de nieuwe XS Lav-reversmicrofoon, ook wel dasspeldmicrofoon, van Sennheiser op waar je hem nodig hebt, sluit hem aan op je smartphone of je computer en actie! Of je nu een podcast of een voice-over opneemt, iemand interviewt of vlogt, deze omnidirectionele reversmicrofoon levert je een helder en natuurlijk geluid. Hij is verkrijgbaar als XS Lav Mobile met TRRS-aansluiting, XS Lav USB-C met USB C-aansluiting en XS Lav USB-C Mobile kit met een extra Manfrotto PIXI Mini Tripod en Sennheiser Smartphone klem.

Het volledige persbericht over de XS Lav reversmicrofoon leest u hier.  

Handige oplossingen voor content creators en vloggers

Alles-in-één Sennheiser Mobile Kits voldoen aan alle opnamebehoeften

Naast de lancering van de compacte MKE 400 cameramicrofoon en de XS Lav microcamera’s voor smartphones en laptops, kondigt audiospecialist Sennheiser de lancering van verschillende Mobile Kits aan. Deze kits bevatten een Manfrotto PIXI Mini statief en een Sennheiser smartphone clip, speciaal ontworpen voor iedereen die content en vlogs produceert op hun smartphone. De Mobile Kit wordt ook apart verkocht als accessoire bij bestaande microfoons.

Ontdek de mobile kits hier.

Lees voortgang

Delen met anderen