Showgear is het nieuwe merk voor álle event-accessoires

Showgear is het nieuwe merk voor álle event-accessoires

Highlite International B.V. kondigt een nieuw merk aan voor al haar accessoire-producten: Showgear. Showgear wordt het go-to-merk voor ALLE accessoires voor evenement- en installatieoplossingen, zoals flightcases, stands en podiumbenodigdheden. Alle toebehoren voor je show kun je voortaan vinden onder dit nieuwe merk.

Go-to-merk

Showgear is het nieuwe go-to-merk voor ál je podiumaccessoires en -benodigdheden. Je vindt er elk product dat op of naast het podium nodig is, van flightcase tot backdrop, van luidsprekerstatief tot rigging-apparatuur. Producten van Showgear bieden de support die je nodig hebt voor je podiumoptredens en evenementen in elke situatie die je maar kunt bedenken.

Showgear levert klemmen, ledlampen, tapes, heavy-duty stekkerdozen, stevige tassen voor je gear, 19-inch racks en accessoires, vlindersloten, stands, kabelbinders, rookvloeistoffen, confetti en andere verbruiksproducten, en elk ander onmisbaar evenement-accessoire dat je nodig kunt hebben. Neem bijvoorbeeld de Showgear PSA-32A12S. Deze stroomverdeler zorgt voor een veilige stroomvoorziening op je podium, terwijl het stroomverbruik per fase wordt weergegeven via de ingebouwde digitale spannings- en stroomdisplays. Of het MT-230 wind-up statief, dat zorgt voor het veilig hijsen van je truss of zware luidsprekers.

Betrouwbaar

Showgear vervangt hiermee diverse producten van DAP, Showtec, Artecta en DMT, allen merken van Highlite International B.V. Gebaseerd op de gevestigde betrouwbaarheid van hun voorgangers, verzekert Showgear dat hun producten dezelfde kwaliteit zullen hebben met bijpassende goede prijs-kwaliteitverhouding.

Showgear benadrukt dat ze klaar zijn voor de verwachte toename van de vraag wanneer de covid-maatregelen eenmaal versoepeld worden en evenementen weer op gang komen. Tegen die tijd, of wanneer dan ook, kun je je met producten van Showgear uitrusten en het beste uit je show halen!

Lees voortgang

Delen met anderen