Showgear Rain Domes houden je moving heads droog

Showgear Rain Domes houden je moving heads droog

Showgear introduceert haar nieuwe Rain Domes voor moving heads. Met de Rain Domes kun je je indoor fixture veilig inzetten in natte omstandigheden. Er zijn twee platformmaten en drie transparante hoezen verkrijgbaar, zodat ze geschikt zijn voor de meeste moving heads en fixtures.

De Showgear Rain Domes zijn perfect voor het gebruik van je indoor moving heads in natte omstandigheden buiten. Ze zijn ontworpen om overvloedige hoeveelheden regen te weerstaan en je fixtures veilig te houden. Twee platforms en drie afzonderlijk verkrijgbare hoezen zijn geschikt voor vrijwel alle moving heads. Het kleinere platform van 40 cm kan worden gecombineerd met een hoes met een diameter van 40 cm en een hoogte van 52 cm. Voor het grotere platform van 60 cm zijn er twee soorten hoezen beschikbaar: een cilindrische met een diameter van 60 cm en een hoogte van 62 cm, en een bolvormige met een basisdiameter van 60 cm, een bredere bovenkant en een hoogte van 85 cm.

Een handig geplaatste stroomaansluiting en meerdere stroomuitgangen bieden een gemakkelijke manier om je fixture onder de hoes van stroom te voorzien. De Pro Power True-ingang is in serie geschakeld met een Pro Power True-uitgang aan de achterkant, en Pro Power True-, Schuko- en Pro Power-uitgangen aan de bovenkant van het platform. Een waterdichte opening (met flap) in de hoezen maakt een gemakkelijke toegang tot alle bekabeling van je moving head mogelijk, zonder dat je de hele hoes hoeft te verwijderen. Aan de onderkant kunnen vier M12 draadgaten worden gebruikt om spigots te installeren om het platform boven op een truss totem te plaatsen.

De Rain Dome heeft een ingebouwde drukschakelaar om ongewenste schade te voorkomen. De schakelaar schakelt automatisch alle stroom uit wanneer de binnendruk afneemt. Dit kan tijdelijk worden omzeild met een bijgeleverde bypass-schakelaar. Op deze manier zal je moving head geen last hebben van doorgebrande motoren als de hoes per ongeluk leegloopt en de bewegingen van de head belemmert.

Lees voortgang

Delen met anderen