Showtec bij 13de-eeuws kasteel

Showtec bij 13de-eeuws kasteel

De gevel en tuinen van Hever Castle in Hever, Engeland, waren prachtig verlicht met 96 Showtec Helix S5000 RGBW outdoor LED-washers en 50 Showtec Festoonlight Q4 Strings. STL Lighting Limited leverde hiervoor de diensten en decoreerde het landgoed met heldere en kleurrijke verlichting voor de donkere dagen rond Kerstmis.

Het 13de-eeuwse Hever Castle met dubbele slotgracht heeft een rijke geschiedenis. Het was ooit het ouderlijk huis van Anne Boleyn, tweede vrouw van Hendrik VIII en moeder van Elizabeth I, regerend koningin van Engeland en Ierland van 1558 tot haar dood in 1603, en ligt in het dorp Hever, ongeveer 50 km ten zuidoosten van het centrum van Londen. Tegenwoordig zijn het kasteel en de tuinen open voor publiek en kan accommodatie voor bedrijfs- en privé-evenementen worden geboekt, evenals hotelkamers.

Om de donkere dagen rond Kerstmis op te fleuren, waren Hever Castle en haar tuinen ondergedompeld in prachtige kerstverlichting, geleverd door STL Production Group T/A STL Lighting Limited. Hiervoor maakten ze gebruik van 96 Showtec Helix S5000 RGBW outdoor LED-washers en 50 Showtec Festoonlight Q4 Strings.

Lees voortgang

Delen met anderen