Showtec Blinders gebruikt in India

Showtec Blinders gebruikt in India

Ground Control gebruikt 12 Showtec Sunstrip MKII blinders in een grote touract voor Prateek Kuhad.

Naveen Deshpande, oprichter van Ground Control, is een award winnende lichtontwerper uit India. Hij en zijn creatieve team werken aan vooruitstrevende en futuristische lichtontwerpen en audiovisuele ervaringen voor artiesten, festivals, bedrijven en andere grootschalige evenementen over de hele wereld. Hij spreekt met bewondering over de Showtec Sunstrip MKII blinders en gebruikt 12 stuks in een van India’s grootste touracts.

India-tour

De Showtec Sunstrip MKII-blinders pasten goed in de Prateek Kuhad India-tour van 2021. Prateek is een beroemde Indiase singer-songwriter die onafhankelijke muziek maakt in het Hindi en het Engels. Vorig jaar trad hij op in plaatsen als Bangalore en Pune, waar de Showtec-fixtures op het podium werden gebruikt. De tour werd geleid door productiebedrijf WMS Online en de AV leveranciers waren Star Dimensions India Pvt Ltd en J Davies Pro Sound and Lighting.

Favoriete fixtures

Naveen Deshpande beschrijft de Showtec Sunstrip MKII als een van zijn meest favoriete fixtures. Hij heeft veel geweldige kansen gehad om ze te gebruiken in verschillende genres van evenementen die hij heeft gedaan. Het is zo’n mooie fixture vanwege de veelzijdige toepassingsmogelijkheden, waardoor Naveen via DMX creatieve lichtflikkerende patronen kan creëren en het publiek kan verbinden met blinder momenten. Dit is mogelijk dankzij de individual pixel control, dimmerfunctie en tien felle 50 W warmwitte Osram-lampen.

Lees voortgang

Delen met anderen