Showtec en Infinity verlichten knappe koppen

Showtec en Infinity verlichten knappe koppen

Het business event Salesforce World Tour Amsterdam vond plaats op 23 mei 2023 in het Taets Art & Event Park in Zaandam. Showtec en Infinity verlichtten het evenement, met dank aan Smile Licht en Geluid Utrecht.

Salesforce is een bedrijf dat cloud-gebaseerde software maakt om bedrijven te helpen op een innovatieve manier in contact te komen met hun klanten. Hun World Tour Amsterdam-evenement omvatte meer dan 40 sessies van baanbrekende industrieleiders die als doel hadden bedrijfspraktijken te verbeteren.

Verschillende ruimtes in het Taets Art & Event Park werden ingericht voor verschillende onderwerpen en de opzet was ideaal voor het delen van informatie en netwerken. Naast een aangepast decor werd ook een groot aantal fixtures van Showtec en Infinity ingezet.

De lampen werden geleverd door Smile Licht en Geluid Utrecht, een bedrijf dat gespecialiseerd is in licht-, video- en geluidstechniek en rigging en stroomdistributie voor evenementen. Voor dit evenement gebruikten ze in totaal 148 Showtec Helix S5000 Q4 LED washers en 52 Infinity iW-741 wash moving heads om de locatie te verlichten.

Dankzij de vele invloedrijke bedrijven op het evenement hebben de aanwezigen waardevolle informatie meegekregen en kennis opgedaan over hoe ze hun klanten nog beter van dienst kunnen zijn dan voorheen.

Foto’s: Nico Alsemgeest

Lees voortgang

Delen met anderen