Showtec helemaal thuis in Casa Batlló

Showtec helemaal thuis in Casa Batlló

Casa Batlló is een gebouw in het centrum van Barcelona dat is ontworpen door de beroemde Catalaanse architect Antoni Gaudi. Het gebouw wordt algemeen beschouwd als een van zijn meesterwerken en werd in 2005 aangewezen als UNESCO werelderfgoed. Deze winter is het gebouw de thuisbasis van een spectaculaire lichtshow met veel apparatuur geleverd door Soiart, waaronder lichten en speciale effecten van Showtec.

De lichtshow in Casa Batlló maakt deel uit van een ervaring genaamd ‘A Night 100 Years Ago’ en vertelt een verhaal over de familie Batlló dat gebaseerd is op ware gebeurtenissen. Speciale verlichting, effecten en virtuele beelden worden gebruikt om de bezoekers een magische ervaring te bezorgen. Soiart leverde verlichting en effecten van Showtec en kabels van DAP voor het aansluiten en van stroom voorzien van de apparaten. Showtec speelt een integrale rol in de ervaring door het op grote schaal gebruiken van haar producten. Deze omvatten 12 EventSpot 1600 Q4 spots, 24 EventDOT 15 Q4 spots, 29 EventLITE 4/10 Q4 spots, 26 Cameleon Bar 12/3 lichtbalken en 8 Helix M1100 Q4 Mobile washes. Speciale effecten komen in de vorm van 7 Showtec QubiQ F1500 Fazers, die gevuld zijn met Showgear Fog fluid.

Het iconische Casa Batlló is een attractie die op de agenda moet staan van iedereen die Barcelona bezoekt. Met verlichting en speciale effecten van Showtec die de beleving ondersteunen, is het zeker de moeite waard.

Lees voortgang

Delen met anderen