Showtec Solaris – Lasers from another galaxy

Showtec Solaris – Lasers from another galaxy

Showtec introduceert haar krachtigste serie lasereffecten: Solaris. De Solaris-serie is bedoeld voor professionele toepassingen en bestaat uit vier krachtige modellen, variërend van 3.000 tot maar liefst 11.000 mW. De modellen met geïntegreerde Pangolin FB4-module activeren de professionele QuickShow besturingssoftware, wat een formidabel hulpmiddel is om je lasershow vorm te geven. Deze krachtige lasereffecten benaderen een professioneel high-end niveau. Ze zijn Showtec’s eerste serie lasereffecten met zoveel kwaliteit en vermogen – power from another galaxy nu beschikbaar voor jou!

Showtec onthult haar nieuwste serie high-end lasereffect units, de Solaris, bestaande uit vier modellen. De “instapmodellen”, Solaris 3.0 en Solaris 3.0 met Pangolin FB4, hebben een 3.000-mW RGB-laser aan boord en ondersteunen Art-Net en ILDA, net als de rest van de serie. De Solaris 3.0 met Pangolin FB4, de Solaris 5.5 en de Solaris 11.0 zijn uitgerust met een Pangolin FB4-module, die de volledige mogelijkheden van de bekroonde QuickShow software vrijgeeft. Met QuickShow is het creëren van een professionele show eenvoudig. Je kunt er je laser(s) mee bedienen via je PC en een volledige netwerk-setup.

De Solaris 5.5 en Solaris 11.0 zijn uitgerust met respectievelijk 5.500 en 11.000 mW lasers. Alle units zijn zeer nauwkeurig gebouwd en maken gebruik van een hoogwaardige constructie om een perfecte afstemming van de RGB-stralen en vervormingsvrije beelden te garanderen. Deze hoge bouwkwaliteit resulteert in een uitzonderlijk nauwkeurige controle over de laserstraal.

Omdat de Solaris-serie gebruik maakt van analoge intensiteitsregeling, kan elk model een volledig spectrum van formidabele kleuren creëren. De lage divergentie van de laser en de hoge scansnelheden (<1,1 mrad bij volledige hoek en tot 35 kpps bij 8° voor de 5.5 en 11.0 modellen) zorgen voor een haarscherp beeld en straalcontour in elke kleur. In combinatie met de scanhoek van 45° kunnen de Solaris-lasereffecten dus grote projectiegebieden bestrijken met beelden van hoge kwaliteit.

Vanzelfsprekend zijn de Solaris-lasereffecten CE-gecertificeerd en volledig beschermd tegen storingen om aan alle noodzakelijke veiligheidsvoorschriften te voldoen.

Met een Solaris-lasereffect beschik je over een professioneel apparaat, geschikt voor grotere zalen en professionele shows.

Lees voortgang

Delen met anderen