ShowTex staat nog steeds digitaal tot u dienst

ShowTex staat nog steeds digitaal tot u dienst

Nu geen update over de nieuwste projecten of productinnovaties. Vandaag hopen wij slechts één ding: dat jij en iedereen die je lief is gezond zijn.

Het zijn onzekere en uitdagende tijden. De sector die we allemaal zo graag zien is radicaal op pauze gezet. Althans eventjes, niet voor altijd. Hou je sterk, wees veilig en blijf hoopvol.

De entertainmentwereld is onze speeltuin. Net als jij, kunnen wij ons het leven niet voorstellen zonder. Zelfs na meer dan 35 jaar staan we nog steeds met open mond te kijken wanneer een zaal, een podium, een set, een event of een attractie uit het niets tot leven komt. Maar op dit moment is de enige kunst die nog op ons prioriteitenlijstje prijkt, het afvlakken van de curve. Voor de veiligheid van het hele ShowTex netwerk. Voor onze collega’s, onze klanten en onze partners wereldwijd. Voor de snelle heropleving van onze geweldige sector.

Ook al draaien de ShowTex filialen nu op minimumcapaciteit, ze blijven allemaal open, zolang de overheid dit toestaat. Permanentie en stock zijn verzekerd in alle lokale afdelingen, om je te kunnen ondersteunen op welke manier dan ook. Nog steeds tot uw dienst (maar dan voor één keer liever digitaal of vanop een afstand).

Jij en je bedrijf gaan door sombere tijden momenteel. Wij ook.
We missen je waanzinnige ideeën, je grenzeloze creativiteit en je aanstekelijke passie. Ze zijn wat deze sector zo uniek maakt – waar we allemaal voor staan. Niemand kan juist zeggen wanneer, maar dat entertainment zal herleven is zeker. Weet dat ShowTex ook dan weer paraat staat om jouw partner in crime te zijn.

Onze collectieve terugkeer zal memorabel zijn. Wij kijken er alvast heel erg naar uit.

© C2Images voor l’Opéra National de Lorraine


Lees voortgang

Delen met anderen