Simon Roehrs is nieuwe directeur APAC bij Riedel Communications

Simon Roehrs is nieuwe directeur APAC bij Riedel Communications

Simon Roehrs neemt de Azië-Pacific-activiteiten van het bedrijf over van Singapore. Voor zijn nieuwe baan heeft de branche-expert een enorme schat aan ervaring, die hij vooral heeft opgedaan in sales executive management van gevestigde mediatechnologiebedrijven.

Carrière

Roehrs begon zijn carrière als softwareontwikkelaar en applicatie ondersteuningsspecialist bij DVS GmbH. Hier werd hij senior-programmeur met een focus op postproductie- en omroepstudio’s. Vervolgens nam hij de rol van Solutions Architect op bij Rohde & Schwarz in Singapore, voordat hij naar Tokio verhuisde nadat hij was gepromoveerd tot Regional Manager voor APAC. Voordat hij bij Riedel kwam, werkte Roehrs als APAC-verkoopdirecteur voor Lawo en als clustermanager/regiodirecteur voor Vizrt in Japan.

Langetermijn

“Riedel heeft de afgelopen jaren met succes haar activiteiten en investeringen in de APAC-regio uitgebreid. We hebben via onze dochterondernemingen en netwerkpartners in Japan, China, Singapore en Australië een zeer solide raamwerk kunnen creëren om het groeiende klantenbestand rechtstreeks en in de lokale taal te ondersteunen. Simon is de ideale persoon om het roer over te nemen”, zegt Martin Berger, Chief Sales Officer bij Riedel. “We kijken ernaar uit om onze langetermijn betrokkenheid in de regio Azië-Pacific met Simon verder uit te breiden.”

Sterke basis

“Riedel heeft een sterke basis gelegd in de APAC-regio – deze moet nu verder worden versterkt en ontwikkeld – vooral in termen van personeel, producten en visies”, zegt Roehrs. “Ik kijk er erg naar uit om bij te dragen aan Riedel om te helpen een nog meer invloedrijke pioniersrol op IP-gebied te bereiken en het merk in de APAC-regio te versterken. Om deze ambitieuze doelen te bereiken, zal ik een dynamische en tegelijkertijd comfortabele werkomgeving voor mijn team creëren. Vrijheid en verantwoordelijkheid zijn belangrijke aspecten van mijn managementstijl. Ik ben ervan overtuigd dat we kunnen blijven groeien en grenzen kunnen overschrijden.”

Lees voortgang

Delen met anderen