SMELT volwaardig leverancier van professionele bodycams

SMELT volwaardig leverancier van professionele bodycams

SMELT is reeds 21 jaar bekend als bedrijf en dienstverlener voor hoogwaardige radiocommunicatie bij onder andere (publieks)evenementen. Inmiddels is SMELT volwaardig leverancier van bodycams voor de professionele gebruiker.

De vraag naar bodycams en oplossingen, zoals het koppelen van portofoons met bodycams, neemt toe. Daarom breidt SMELT haar assortiment uit met de geavanceerde bodycams van het in 2019 door Motorola Solutions overgenomen Edesix. Op de nieuwe website van SMELT over bodycams zijn de mogelijkheden die het Edesix bodycamprogramma biedt gepresenteerd.

Behalve voor aanschaf kunt u bij SMELT ook terecht voor het huren (vanaf 1 dag) of het leasen (vanaf 1 jaar) van bodycams.

Bodycams zijn een uitermate ideaal hulpmiddel voor het vastleggen en bewaren van bewijs bij conflicten en gevaarlijke situaties, daarnaast hebben bodycams een de-escalerend effect. Bodycams schrikken onruststokers en (potentiële) criminelen af, waardoor de bodycamdrager en derden potentieel beschermd worden. De beelden kunnen rechtstreeks worden gestreamd naar een meldkamer of andere locatie, zodat op afstand kan worden ingegrepen. Het beeld- en videomateriaal helpt bij het verduidelijken van incidenten en kan worden gebruikt als bewijslast. Vrijwel alle vakgebieden op het gebied van openbare orde en veiligheid maken inmiddels gebruik van de bodycams of verdiepen zich hierin.

www.smelt.eu

Lees voortgang

Delen met anderen