Sony’s XH81, XH80 en X70 4K HDR LCD-tv’s beschikbaar

Sony’s XH81, XH80 en X70 4K HDR LCD-tv’s beschikbaar

De Sony XH81, XH80 en X70 4K HDR LCD-tv’s zijn verkrijgbaar bij alle erkende Sony dealers in de Benelux. Deze bieden beeldkwaliteit, geluid, en gebruikerservaring op hoog niveau.

Zowel de XH81- als XH80-serie heeft een 4K HDR Processor X1, waardoor details haarscherp weergegeven worden. Het 4K-signaal garandeert levensechte kleuren en contrast. Meer kleur wordt gereproduceerd door het TRILUMINOS-display door het verbrede kleurenspectrum. Het analyseert en verwerkt de gegevens in elk beeld zodat de beelden levensechter dan ooit zijn. De XH80 en XH81 ondersteunen het Dolby Vision HDR-formaat. Dit garandeert een realistische kijkervaring bij tv-uitzendingen, dvd’s, Blu-ray, internetvideo’s en digitale foto’s. Beelden worden realistisch weergegeven zonder verlies van details – voor een levensecht beeld bij ieder type content. De X-Balanced Speaker (vanaf 55-inch) met compatibiliteit met Dolby Atmos zorgt voor een uitstekende geluid in een ultradun tv-ontwerp.

Android TV & Apple Airplay

De XH81- en XH80 zijn uitgerust met het Android TV besturingssysteem van Google. Dit interactieve platform biedt streaming van tv-programma’s, series en films via Google Play, Netflix, YouTube, NLZiet, Videoland, Pathé Thuis en andere bronnen. Tevens is er de mogelijkheid om persoonlijke content zoals video’s of foto’s te bekijken en via Voice Search op de afstandsbediening snel op internet te zoeken via de TV. Ook is Google Assistant ingebouwd om eenvoudig tv-programma’s of films af te kunnen spelen, simpelweg door tegen het toestel te praten dankzij de ingebouwde microfoons. Daarnaast is er toegang tot een collectie games en apps via de Google Play Store. En via automatische updates zorgt Sony ervoor dat Android TV altijd up-to-date blijft. Dit garandeert optimale prestaties van de BRAVIA TV.

Dankzij Apple AirPlay is het mogelijk om door twee gebruikers content naar de televisie te streamen (rechtstreeks vanaf een iPhone, iPad of Mac). De Apple HomeKit-technologie is voor gebruikers een eenvoudige en veilige manier om hun televisie te bedienen vanaf hun iPhone, iPad of Mac.

Sony X70 4K HDR-tv – intelligent en eenvoudig 

Deze 4K Smart-tv combineert heldere, levensechte kleuren met helderheid, zuiver geluid, entertainmentapps in een prachtig ontwerp van aluminium. Met 4K X-Reality PRO kunnen beelden omgezet worden tot echte 4K-kwaliteit voor een extra helderheid, scherpte en detail. De X70 biedt een Smart-tv-ervaring met een ingebouwde webbrowser en toegang via één klik tot YouTube en Netflix.

Voor meer informatie, bezoek: http://www.sony.net

Lees voortgang

Delen met anderen