SpaceGuard voor een zorgeloos en eenvoudig toegangsbeheer

SpaceGuard voor een zorgeloos en eenvoudig toegangsbeheer

De veiligheid van uw publiek én personeel staat natuurlijk bovenaan. U wilt uw bezoekers met een gerust hart kunnen ontvangen. Een positieve bezoekersbeleving zal steeds belangrijker worden als de anderhalve meter samenleving de nieuwe norm wordt. Het publiek zal na de huidige periode van de intelligente lockdown moeten wennen aan het feit dat men bewust afstand moet houden en overvolle gesloten ruimtes passen daar nu eenmaal niet bij.

Yellowspot

Yellowspot introduceert SpaceGuard, een technisch hulpmiddel om bezoekers van bijvoorbeeld theaters, musea, retail, etc. te kunnen laten weten of het veilig is om een ruimte te betreden.

Wat is SpaceGuard?
Het is een toegangspoort, voorzien van sensoren, verlichting en doordachte intelligentie. U stelt het maximaal aantal bezoekers in welke toegelaten mogen worden in de desbetreffende ruimte. Wanneer dit aantal bezoekers door de poortjes is gegaan, zullen de poortjes rood gaan branden. Verlaten bezoekers de ruimte weer, dan is er weer plaats voor nieuwe bezoekers en zullen de poortjes weer groen kleuren. Ook is het mogelijk om een Smart Display hieraan te koppelen voor aanvullende informatie en reclames. Heeft uw ruimte meerdere of gecombineerde in- en uitgangen? Geen probleem, want meerdere units zijn draadloos aan elkaar te koppelen.

Meer info

Kijk voor meer informatie op www.spaceguard.nl of check onze socials.

Lees voortgang

Delen met anderen