SQ1H-Serie: professionele 4k-displays met uitstekend beeld onder alle lichtomstandigheden

SQ1H-Serie: professionele 4k-displays met uitstekend beeld onder alle lichtomstandigheden

De nieuwe ultraheldere 4K professionele displays van Panasonic zijn vanaf maart 2021 beschikbaar. De SQ1H-serie is leverbaar in twee grote schermformaten van 75″ en 86”. Met hun grote helderheid van 1500 cd/m² en 1200 cd/m² zijn de displays ideaal voor winkeletalages en de nieuwste generatie slimme retailtoepassingen. Bovendien kunnen ze worden gebruikt in bedrijfsomgevingen met veel zonlicht zoals atriums en lobby’s of in open vergaderzalen met glazen wanden waar gewone displays een onduidelijk beeld geven.

24/7 operationeel

Wanneer een professioneel display 24/7 operationeel is, zijn de belangrijkste vereisten de lage total cost of ownership, het efficiënte stroomverbruik en de flexibiliteit. De SQ1H-serie is uitgerust met helderheidssensoren om de achtergrondverlichting automatisch aan te passen aan de lichtomstandigheden, met drie instellingen – sterk, matig en laag. De displays hebben ook een economische stand, waarmee de helderheid van de achtergrondverlichting kan worden aangepast om de levensduur van het product te verlengen.

Premium-functies

De displays zijn voorzien van alle premium-functies van de Panasonic SQ1-serie en garanderen daarmee ultieme beeldkwaliteit, veelzijdigheid en functionaliteit. Waaronder HDR- en BT.2020-emulatie en 12-segmentkleurmanagement, om rijke 4K-kleurige beelden te leveren in het breedste scala aan contrasten om zo de aandacht van voorbijgangers maximaal vast te houden.

Het grote aantal weergave- en connectiviteitsopties zorgt ervoor dat content snel en gemakkelijk kan worden gedeeld via onder andere een 4K USB-mediaspelerfunctionaliteit en PiP-mogelijkheden. De displays bevatten ook een Intel® SDM-sleuf. Deze kan worden gebruikt voor een verscheidenheid aan zakelijke functies, waaronder een ingebouwde PC voor digital signage, een 12G-SDI-aansluitbord voor uitzendingen en evenementen, en als ontvanger voor gebruik met het nieuwe draadloze presentatiesysteem van Panasonic, PressIT genaamd.

Meer informatie is te vinden op https://business.panasonic.co.uk/visual-system/th-75sq1h

Lees voortgang

Delen met anderen