STS Productions en Lightworx investeren in Infinity Raccoons

STS Productions en Lightworx investeren in Infinity Raccoons

STS Productions en Lightworx hebben onlangs hun krachten gebundeld en geïnvesteerd in 24 Infinity Raccoon P14/4 professionele RGBM-parren.

Als bedrijf dat gespecialiseerd is in licht, geluid en beeld biedt STS Productions verschillende diensten aan, waaronder verhuur van apparatuur. Lightworx houdt zich voornamelijk bezig met (theater)technische producties, audiovisuele diensten en lichtontwerp. Als hechte samenwerkingspartners was het daarom heel logisch om te investeren in een aantal lampen die beiden konden gebruiken.

Met 14 krachtige 4-kleuren LED’s aan boord en een light engine die zorgt voor nauwkeurige en consistente kleuren, is de Raccoon P14/4 een veelzijdige fixture die veel te bieden heeft. De mogelijkheid om over te schakelen van een hoge helderheidsmodus naar een hoge kwaliteitsmodus biedt nóg meer flexibiliteit en de instelbare PWM zorgt voor een flikkervrije werking wanneer er camera’s in het spel zijn. Daarnaast is de Raccoon P14/4 dankzij zijn IP65-classificatie ook geschikt voor buitentoepassingen.

Met hun veelzijdigheid zijn de Raccoon P14/4 parren een waardige aanvulling op de apparatuur waar STS Productions en Lightworx mee werken.

Lees voortgang

Delen met anderen