Super voordelig in contact met je remote collega’s via een livestream

Super voordelig in contact met je remote collega’s via een livestream

Communicatie is key. Dat wist je natuurlijk al, maar in deze onzekere tijden ben je je daar extra van bewust. Waarschijnlijk zoek jij daarom – net als veel vergelijkbare organisaties – naar een moderne manier om jouw medewerkers te informeren over de corona-uitdagingen voor jouw organisatie én om hen te betrekken bij de mogelijke oplossingen. De Event Rental specialisten van BIS|Econocom bieden exact wat jij zoekt.

Een livestream biedt exact wat jij zoekt

Aantrekkelijk, aansprekend, vol impact, dynamisch. Maar het is dan natuurlijk wel belangrijk dat de kwaliteit goed is en jij je geen zorgen hoeft te maken over de techniek. Want je wil natuurlijk niet dat jouw boodschap aan kracht verliest doordat het beeld niet goed is, de audio slecht verstaanbaar is of dat beeld en geluid niet gelijk lopen.

Complete-1,5-meter-richtlijnen-studio

Speciaal voor organisaties zoals die van jou stelt BIS|Econocom twee ruimtes in zijn pand in Barendrecht beschikbaar, die je kunt gebruiken als studio; compleet ingericht met op-afstand-bediende, onbemande camera’s, professionele audioapparatuur en apparatuur voor het uitlichten van de sprekers. Natuurlijk is alles ingericht op de 1,5-meter-Economie en bevinden de technici zich in een andere ruimte.

Meer weten?

Vind jij het ook belangrijk om op een moderne en actuele manier te communiceren met jouw collega’s. Spreekt het idee om dat via een livestream te doen jou aan? Neem dan contact op via deze speciale pagina van BIS|Econocom.  

Lees voortgang

Delen met anderen